Ελλάδα

Στην έξοδο ο Μενσά-Μπονσού!

Πολύ δύσκολα φαίνεται πως θα παραμείνει στην ΑΕΚ ο Ποπς Μενσά-Μπονσού, ο οποίος σύμφωνα με το ΕΣΚΑΝ βρέθηκε θετικός σε χρήση της ουσίας αμφεταμίνη κατά την πρώτη εξέταση του δείγματος.

Ώρες μετράει στην ΑΕΚ ο Ποπς Μενσά-Μπονσού!

Το ΕΣΚΑΝ ενημέρωσε την Παρασκευή (22/5) την «Ένωση» πως κατά την εξέταση του πρώτου δείγματος που έδωσε ο Βρετανός φόργουορντ/σέντερ σε σχετικό έλεγχο που έγινε μετά την αναμέτρηση με τα Τρίκαλα, ανιχνεύθηκε η ουσία αμφεταμίνη.

Σχεδόν αμέσως, ο Μενσά-Μπονσού κλήθηκε από τη διοίκηση της ΚΑΕ για εξηγήσεις και υποστήριξε πως η συγκεκριμένη ουσία βρίσκεται σε ένα φάρμακο που του χορηγείται για ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει την τελευταία δεκαετία.

Από την πλευρά της, η «Ένωση» θα περιμένει την ανακοίνωση και του δεύτερου δείγματος, ωστόσο με τα μέχρι τώρα δεδομένα φαίνεται εξαιρετικά δύσκολη η συνέχιση της συνεργασίας της με τον Βρετανό διεθνή!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Όπως μας ενημέρωσε σήμερα (22/05) το ΕΣΚΑΝ, ο αθλητής Ποπς Μενσά Μπονσού κατά την πρώτη εξέταση του δείγματος, που έδωσε στον έλεγχο που υποβλήθηκε μετά τον αγώνα με τα Τρίκαλα, στις 18 Απριλίου 2015, στο ΟΑΚΑ, ανιχνεύθηκε η ουσία αμφεταμίνη.

Ο παίκτης κλήθηκε και έδωσε εξηγήσεις ενώπιον της διοίκησης. Η ΚΑΕ ΑΕΚ ζήτησε ήδη από το ΕΣΚΑΝ λεπτομέρειες για την ανάλυση του δείγματος και επιφυλάσσεται για τις επόμενες κινήσεις της
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x