NBA

Πορζίνγκις στο sport-fm.gr: «Ποιος δεν θέλει να παίζει με τον Γιάννη;» (vid)

Την εκτίμησή του στον Γιάννη Αντετοκούνμπο εξέφρασε ξανά ο Κρίσταπς Πορζίνγκις, μιλώντας στον Γρηγόρη Ποζιό, στη Βαρκελώνη, στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέου μπασκετικού παπουτσιού της adidas.

Ότι είναι ψηλός το γνωρίζαμε, αλλά πραγματικά όταν αντικρίζεις από τόσο κοντά τον Κρίσταπς Πορζίνγκις ένα δέος το νιώθεις. Ο Λετονός σέντερ των Νικς έχει μια πολύ ωραία σχέση με την Ελλάδα και αυτό εξαιτίας των φίλων του (πια) Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο.

Τόσο που όταν τον συναντήσαμε στη Βαρκελώνη για την παρουσίαση του νέου μπασκετικού παπουτσιού της adidas, και τον ρωτήσαμε για το επερχόμενο Ευρωμπάσκετ εκείνος απάντησε: «Δεν είμαστε στον ίδιο όμιλο με την Ελλάδα αλλά ελπίζω να προκριθούμε και οι δύο (Ελλάδα - Λετονία) και να συναντηθούμε με τον Γιάννη και τα παιδιά στη συνέχεια της διοργάνωσης».

Αναφερόμενος στον ίδιο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο Πορζίνγκις του έπλεξε το εγκώμιο λέγοντας ότι: «Είναι ένας παίκτης που κάνει τους πάντες γύρω του να παίζουν καλύτερα» ενώ όταν τον ρωτήσαμε για το αν πιστεύει πως θα έκαναν καλό δίδυμο οι δυο τους είπε: «Δεν ξέρω, δεν έχουμε παίξει ποτέ μαζί αλλά θα τα βρίσκαμε. Μακάρι κάποια στιγμή να παίξουμε στην ίδια ομάδα».

Φυσικά, αν και υπήρχε η εντολή από πλευράς μάνατζερ να μη ρωτήσουμε κάτι σχετικά με το μέλλον του στους Νικς, προσπαθήσαμε κάνοντας του μια ερώτηση σχετικά με τον καιρό στη Νέα Υόρκη, να εκμαιεύσουμε κάτι. Πλήρης αποτυχία, καθώς η απάντηση του Λετονού σέντερ ήταν λιτή και χαμογελαστή: «Η Νέα Υόρκη είναι τέλεια!»

Λίγο αργότερα είχαμε τη δυνατότητα να μιλήσουμε με ακόμα έναν σταρ του NBA. O λόγος για τον Άντριου Γουίνγκινς που και εκείνος έχει μια ιδιαίτερη σχέση με την Ελλάδα, καθώς ο πατέρας του πέρασε τέσσερις ολόκληρες σεζόν στη χώρα μας, σε Σπόρτινγκ αλλά και Πανιώνιο.

Εκείνος μας είπε ότι θυμάται πολύ λίγο από τη χώρα μας καθώς έζησε μόλις ένα χρόνο.

Από την άλλη όταν τον ρωτήσαμε για το αν του φτάνουν οι προσωπικοί τίτλοι που έχει κατακτήσει μέχρι στιγμής στην καριέρα του τόνισε ότι: «Δεν παραπονιέμαι για τα προσωπικά επιτεύγματα, αλλά υπάρχουν πολλά ακόμα να γίνουν και τόσα ακόμα που θέλω»



Γρηγόρης Ποζιός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x