NBA

Ντουράντ: «Ποτέ δεν είπα στον Γουέστμπρουκ ότι θα μείνω»

Πολλές φήμες ακούστηκαν μετά τη μετακίνηση του Κέβιν Ντουράντ από τους Θάντερ στους Γουόριορς, με τον 27χρονο φόργουορντ να ξεκαθαρίζει τα πράγματα.

Τα δημοσιεύματα και οι φήμες που συνόδευσαν τη μεταγραφή του Κέβιντ Ντουράντ στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς ήταν αμέτρητα. Ένα από αυτά ήθελε το νέο απόκτημα των «πολεμιστών» να έχει συζητήσει με τον πρώην συμπαίκτη του, Ράσελ Γουέστμπρουκ, διαβεβαιώνοντάς τον ότι δεν θα αφήσει την Οκλαχόμα και τους Θάντερ.

Όλα αυτά φαίνεται να εκνεύρισαν τον Ντουράντ, ο οποίος με δηλώσεις του έσπευσε να τα διαψεύσει. «Είναι λάθος. Ποτέ δεν είπα στον Ράσελ ή στο Νικ (Κόλισον) αν θα έμενα ή θα έφευγα, δεν βγήκε κάτι τέτοιο από το στόμα μου. Συναντηθήκαμε ως συμπαίκτες, αλλά δεν υπήρξαν υποσχέσεις. Σε αυτή την ηλικία δε μπορώ να ελέγξω όλα όσα λέει ο κόσμος. Κάποιος μπορεί να βγει και να διαδώσει κάτι, οτιδήποτε, και ο κόσμος να τον πιστέψει», τόνισε.

«Ποτέ δεν είπα στον Ράσελ ή στον Νικ “Εντάξει παιδιά, επιστρέφω στους Θάντερ” και μία βδομάδα αργότερα, να αποφασίσω να μη το κάνω. Δεν έγινε αυτό. Δε λειτουργώ έτσι. Έχω ακούσει ανθρώπους να το λένε, αλλά δεν είναι αλήθεια», πρόσθεσε ο 27χρονος φόργουορντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x