Εurobasket 2015

Πότε παίζει η Εθνική;

Σάββατο, σε άγνωστη ακόμη ώρα και με άγνωστο ακόμη αντίπαλο θα παίξει η Εθνική στους «16» του Ευρωμπάσκετ. Ο δρόμος μέχρι τα μετάλλια και ποιους αποφεύγει η Ελλάδα.

Η Εθνική είναι οριστικά πρώτη μετά τη νίκη επί της Σλοβενίας, αφού και με ήττα από την Ολλανδία την Πέμπτη δεν χάνει την πρώτη θέση.

Για τον αντίπαλό της στο πρώτο νοκ άουτ χρειάζεται υπομονή. Αν η Λετονία νικούσε την Ουκρανία, αντίπαλος της Ελλάδας θα ήταν το Βέλγιο, ωστόσο αυτό δεν συνέβη και θα χρειαστεί χρόνος για να προκύψει ο αντίπαλος. Με εξαίρεση την Τσεχία και πιθανότατα τη Λιθουανία όλες οι ομάδες του τετάρτου ομίλου (Βέλγιο, Λετονία, Εσθονία και Ουκρανία) είναι πιθανό να βρεθούν στο δρόμο της.

Η πρωτιά στον τρίτο όμιλο σημαίνει πως η ελληνική ομάδα θα παίξει για τους «16» το Σάββατο. Βάσει καλενταριού, ο αγώνας θα αρχίσει στις 15:30 ώρα Ελλάδος, ωστόσο αυτό μπορεί κάλλιστα να αλλάξει για τηλεοπτικούς ή εμπορικούς λόγους. Οι «ζώνες» αγώνων για τους «16», που θα γίνουν το Σαββατοκύριακο είναι 13:00, 15:30, 19:30 και 22:00 ώρα Ελλάδος.

Ο προημιτελικός θα γίνει την Τρίτη (18:30 ή 22:00) χωρίς να υπάρχει ακόμη ασφαλής εικόνα για αντίπαλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x