Ελλάδα

Πότε θα γίνει ο τέταρτος τελικός των «αιωνίων»;

Ασαφές είναι ακόμη το τοπίο γύρω από τη διεξαγωγή του τέταρτου τελικού της Basket League μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ.

Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα του τρίτου τελικού των «αιωνίων» την Πέμπτη στο ΣΕΦ, το βέβαιο είναι πως Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα αναμετρηθούν σε τέταρτο ματς στο ΟΑΚΑ. Βάσει προγραμματισμού αυτό πρέπει να διεξαχθεί την Κυριακή στις 19:30, ωστόσο είναι στον… αέρα. Κι αυτό γιατί την ίδια μέρα στις 20:00 έχει προγραμματιστεί ο αγώνας ΑΕΚ-ΠΑΟΚ για τα playoffs της Super League και όπως είναι φυσικό δεν είναι ασφαλές να βρεθούν ταυτόχρονα τόσες χιλιάδες φιλάθλων των «πράσινων» και των «κιτρινόμαυρων» σε απόσταση λίγων μέτρων.

Χθες ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος, συναντήθηκε με τον Σταύρο Κοντονή για να βρεθεί μία λύση. Το πιθανότερο σενάριο είναι να μετατεθεί για τη Δευτέρα ο μπασκετικός αγώνας, αφού είναι αδύνατο να «κουνηθεί» ο ποδοσφαιρικός, μιας και την Τρίτη (31/5) είναι προγραμματισμένη η τελευταία αγωνιστική των playoffs. Αντίθετα, ο πέμπτος (εφόσον χρειαστεί) τελικός έχει προγραμματιστεί για τις 2 Ιουνίου, συνεπώς θα υπάρχει χρόνος ξεκούρασης για τους «αιώνιους».

Πάντως λέγεται πως ο Ολυμπιακός ήταν αρνητικός για μετάθεση του τέταρτου τελικού και πως έχει πέσει στο τραπέζι η σκέψη να γίνουν ΚΑΙ τα δύο ματς την Κυριακή, με το ποδοσφαιρικό να αρχίζει στις 16:00 ή 16:30 και το μπασκετικό 21:30 ή 22:00 το βράδυ. Το γεγονός ότι ΚΑΙ τα δύο παιχνίδια μεταδίδονται τηλεοπτικά από τη Nova βοηθά ώστε να βρεθεί πιο εύκολα μία λύση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x