Ελλάδα

Πούλησε τον Γκρίφιν στη Ζενίτ ο Κολοσσός!

Αποχώρησε από τον Κολοσσό Ρόδου ο Μάλκολμ Γκρίφιν. Τα «όργια» του Αμερικανού έφεραν τη μεγάλη πρόταση από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, με την ελληνική ομάδα να ανακοινώνει την πώληση του παίκτη!

Έχασε το... βαρύ πυροβολικό του ο Κολοσσός Ρόδου, αλλά δεν μπορεί παρά να αισθάνεται υπερήφανος για την «απώλεια» του Μάλκολμ Γκρίφιν.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Αμερικανού γκαρντ στην Ελλάδα, προκάλεσαν το έντονο ενδιαφέρον της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, η οποία κατέθεσε μία άκρως δελεαστική πρόταση στους νησιώτες, αλλά και τον παίκτη, με αποτέλεσμα να τον κάνει δικό της.

Οι Ροδίτες ανακοίνωσαν την παραχώρηση του 26χρονου άσου στον ρωσικό σύλλογο, ευχαριστώντας τον για την προσφορά και τον επαγγελματισμό του.

Ο Γκρίφιν μετακόμισε το φετινό καλοκαίρι στον Κολοσσό, προερχόμενος από το πρωτάθλημα της Λετονίας και τη Λιεπάγιας. Πολύ γρήγορα, έγινε ηγέτης των «θαλασσί» και αυτό αποδεικνύεται και από τα νούμερά του, καθώς στους 13 αγώνες που μετράει μέχρι στιγμής στην Α1, έχει κατά μέσο όρο 15,9 πόντους, 3,8 ριμπάουντ και 5 ασίστ.


Η ανακοίνωση

«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την παραχώρηση του Μάλκολμ Γκρίφιν στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Αν και ήταν σύντομο το διάστημα που αγωνίστηκε στην ομάδα μας, ο Μάλκολμ απέδειξε πως είναι ένας εξαίρετος επαγγελματίας, επιδεικνύοντας ήθος και δείχνοντας καθημερινά όρεξη να συνεργαστεί και να δουλέψει. Το γεγονός της αποχώρησής του μας λυπεί, αλλά από την άλλη μας γεμίζει με τιμή και υπερηφάνεια, καθώς άλλος ένας παίκτης μας πήρε την ευκαιρία να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και να αγωνιστεί σε ακόμη πιο υψηλό επίπεδο, φορώντας τη θαλασσί φανέλα. Οπότε, όπως συνηθίζει να πράττει ο Κολοσσός σε ανάλογες περιπτώσεις, έτσι και σε αυτή, δεν ήταν διατεθειμένος να του κλείσει την πόρτα και γι’ αυτό αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση της ρωσικής ομάδας.

Σύσσωμο το ΔΣ της ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Μάλκολμ για την προσφορά του στην ομάδα μας και να του ευχηθεί καλή συνέχεια στην καριέρα του»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x