Ελλάδα

Πράξη πρώτη

Ανοίγει απόψε η αυλαία στα ημιτελικά των play offs της Basket League, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ. Προβλήματα εκατέρωθεν.

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ ανοίγουν απόψε την αυλαία των ημιτελικών των play offs στην Basket League (20:00, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ.

Οι δύο ομάδες αναμετρώνται για δεύτερη σερί σεζόν στα ημιτελικά και το αποψινό είναι το 29ο παιχνίδι τους στα play offs, με τους «πράσινους» να μετρούν 14 σερί νίκες και τους Θεσσαλονικείς να ψάχνουν την πρώτη τους στο «σπίτι» του αντιπάλου τους από το 1998!

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, που θα έχει για πρώτη φορά στο πλευρό του σε επίσημο ματς τον Άρη Λυκογιάννη, δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Γκιστ και τους τραυματίες Παππά και Μπατίστα, ωστόσο ετοιμοπόλεμος είναι ο Διαμαντίδης, που κυνηγά μια σειρά από ρεκόρ. Το παιχνίδι θα προσφέρει ένα ασφαλέστερο δείγμα γραφής για τους νεοαποκτηθέντες Ντι Τζέι Κούπερ (που θα αντιμετωπίσει την περσινή του ομάδα) και τον Ρεϊμάρ Μόργκαν, που πλέον μετρούν αρκετές προπονήσεις και θα δοκιμαστούν απέναντι σε έναν αντίπαλο υψηλότερου επιπέδου από τον Κολοσσό.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» κατέβηκε στην Αθήνα αποφασισμένος για μάχη μετά και τις ενθαρρυντικές φετινές εμφανίσεις του απέναντι στον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου πήρε μια ευρεία νίκη στην Πυλαία για το πρωτάθλημα (71-54), έχασε εκεί με buzzer-beater του Γιάνκοβιτς στα ημιτελικά Κυπέλλου (68-71), ενώ ηττήθηκε και στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου της Α1 στο ΟΑΚΑ (83-69). Ο Τζούλιαν Βον παρά τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά, όχι όμως και οι εδώ και καιρό τραυματίες Χαραλαμπίδης και Κακαρούδης.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Χριστοδούλου, Σώμος και Παναγιώτου. Ο δεύτερος αγώνας της σειράς θα γίνει την Πέμπτη και πάλι στο ΟΑΚΑ, αλλά με κόσμος (18:30), ενώ στη συνέχεια η σειρά θα μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη, την Τρίτη (20:30).

Την Τετάρτη αρχίζει η άλλη ημιτελική σειρά, μεταξύ Ολυμπιακού και Άρη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x