Euroleague

«Πράσινη»: «Ξεπέρασε και τον Πινόκιο ο Μπερτομέου»

Ευθεία επίθεση από την εφημερίδα που ανήκει στον όμιλο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου κατά του ισχυρού άνδρα της Ευρωλίγκας.

Φαίνεται πως η περίοδος ανακωχής μεταξύ Παναθηναϊκού και Τζόρντι Μπερτομέου ανήκει στο παρελθόν. Μετά τις χθεσινές δηλώσεις του αφεντικού της Ευρωλίγκας, οι «πράσινοι» εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους για την παραβίαση της… εκεχειρίας που υπήρχε μεταξύ των δύο πλευρών, ενώ αποκαλύφθηκε πως στο μεσοδιάστημα είχαν επιβληθεί νέες «καμπάνες» στην ΚΑΕ και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Το πολεμικό κλίμα που… επέστρεψε πιστοποιείται και από το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Πράσινης» που εξαπολύει ευθεία επίθεση στον Τζόρντι Μπερτομέου παρουσιάζοντάς τον ως Πινόκιο.

«Τόσο ψεύτης που ξεπέρασε και τον Πινόκιο. Νέα αήθης από τον Μπερτομέου στην οικογένεια Γιαννακόπουλου αθετώντας την εκεχειρία που ο ίδιος είχε ζητήσει από τους πράσινους με την υπόσχεση πως θα πάρει πίσω, με επίσημο τρόπο, τις προσβολές του όλο αυτό το διάστημα. Στα κάγκελα σύσσωμος ο Παναθηναϊκός, ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα», αναφέρει το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας που ανήκει στον όμιλο Γιαννακόπουλου και προσθέτει:

«Σκάνδαλο! Καταπατά κάθε έννοια νομιμότητας ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας ο οποίος έριξε έξτρα καμπάνα αποκλεισμού ενός έτους στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και πρόστιμο 410.000 ευρώ ζητώντας να παραμείνει μυστική, με σκοπό να αποτελέσει αντικείμενο διαπραγμάτευσης για την παραμονή του τριφυλλιού στη διοργάνωση».

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x