Ελλάδα

«Πράσινο» φινάλε ή «κιτρινόμαυρη» παράταση

Ώρα τέταρτου ημιτελικού στην Basket League μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού. Από τη μια η «Ένωση» που θέλει να στείλει τη σειρά σε πέμπτο ματς και από την άλλη το «τριφύλλι» που θέλει να ξεμπερδεύει.

Σήμερα είναι προγραμματισμένο να παιχθεί το τέταρτο επεισόδιο της συναρπαστικής σειράς των ημιτελικών της Basket League ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό(19:00, ΣΠΟΡ FM 94.6, COSMOTE Sport 4).

Το «τριφύλλι» μετά την δύσκολη νίκη της περασμένης Πέμπτης έκανε το 2-1 και απέχει πλέον ένα βήμα από την εξασφάλιση της συμμετοχής του στους τελικούς του πρωταθλήματος για 15η συνεχόμενη χρονιά.

Ο Τσάβι Πασκουάλ παραδέχθηκε πως στο τελευταίο παιχνίδι η ομάδα του υπέφερε αρκετά για να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα για αυτό και σήμερα περιμένει από τους παίκτες του να βελτιώσουν το αγωνιστικό τους πρόσωπο και να μην δώσουν στους αντιπάλους τους άλλα περιθώρια αμφισβήτησης.

Ο Καταλάνος τεχνικός αντιμετωπίζει δύο πονοκεφάλους καθώς αμφίβολοι για το σημερινό παιχνίδι είναι οι Μάικ Τζέιμς και Αντώνης Φώτσης, με την απόφαση για τη συμμετοχή τους να αναμένεται να παρθεί λίγο πριν το τζάμπολ.

Η «Ένωση», από την άλλη βρίσκεται πλέον με την πλάτη στον τοίχο. Οι παίκτες του Σωτήρη Μανωλόπουλου δεν κατάφεραν να μετατρέψουν σε νίκη την πολύ καλή αγωνιστική τους παρουσία στην τελευταία αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων, γνώρισαν την ήττα και πλέον το σημερινό ματς για αυτούς είναι παιχνίδι χωρίς αύριο.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και ελπίζει πως οι παίκτες του μαζί με τη βοήθεια του κόσμου θα φτάσουν στην επικράτηση και θα διατηρήσουν ζωντανό το όνειρο της επιστροφής σε τελικούς μετά από δώδεκα χρόνια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x