Ελλάδα

Πρέλεβιτς: «Σημείο αναφοράς το φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας»

Ιστορικής σημασίας θα είναι το φιλικό του ΠΑΟΚ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στην Πυλαία, όπως δήλωσε ο Μπάνε Πρέλεβιτς στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Με μεγάλη χαρά θα υποδεχθεί ο ΠΑΟΚ την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο φιλικό της 9ης Σεπτεμβρίου, όπως δήλωσε ο Μπάνε Πρέλεβιτς στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Αναλυτικά η δήλωση του Μπάνε Πρέλεβιτς:

«Είναι πραγματικά μεγάλη μας χαρά, το γεγονός ότι θα υποδεχθούμε στη Θεσσαλονίκη και στο γήπεδό μας, μία ομάδα θρύλο για το παγκόσμιο μπάσκετ, την πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Θέλουμε να ανοίξουμε με τον καλύτερο τρόπο τη νέα αγωνιστική περίοδο με την διεξαγωγή ενός τόσο σημαντικού φιλικού αγώνα, που θα αποτελέσει ουσιαστικά την συμμετοχή της ομάδας μπάσκετ στον εορτασμό όλης της οικογένειας του ΠΑΟΚ για τα 90 χρόνια του συλλόγου μας. Πρόκειται για έναν αγώνα που θα έχει επετειακό χαρακτήρα, ιστορική σημασία και θέλουμε να αποτελέσει σημείο αναφοράς για το παρόν και το μέλλον.

Οφείλουμε επίσης να επισημάνουμε και την συμβολή στην υλοποίηση του φιλικού αγώνα, του πρωταθλητή Ευρώπης προπονητή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Δημήτρη Ιτούδη, με τον οποίο μας συνδέουν πολλά, από τα πρώτα του βήματα στο χώρο της προπονητικής
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x