Euroleague

Πρίντεζης: «Είμαστε καλύτερη ομάδα, να διορθώσουμε τα λάθη μας»

Το να διορθώσει ο Ολυμπιακός τα λάθη που προκάλεσαν την ήττα στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς επεσήμανε ο Γιώργος Πρίντεζης ως βασικό στοιχείο, ενόψει των αναμετρήσεων με την Εφές στην Κωνσταντινούπολη

Να αποδείξουν με πράξεις και όχι στα λόγια πως ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα από την Εφές Αναντολού κάλεσε τους συμπαίκτες του ο Γιώργος Πρίντεζης.

Ο υπαρχηγός της ομάδας του Πειραιά σχολίασε πως οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να διορθώσουν τα λάθη που έκαναν στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς και οδήγησαν στην ήττα, ενώ χαρακτήρισε την Εφές ως μία ομάδα με ταλέντο, η οποία, ωστόσο,είναι κατώτερη των πρωταθλητών Ελλάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Κωνσταντινούπολη:

«Είναι μια σειρά δύσκολων παιχνιδιών. Θεωρητικά είναι θετικό να έχεις το πλεονέκτημα, όμως το βασικό είναι να έχεις το 5ο παιχνίδι στην έδρα σου. Έχουμε εντοπίσει τι μας στοίχισε και θα το διορθώσουμε. Και 2-0 να προηγούμασταν, πάλι για τη νίκη θα πηγαίναμε. Δεν είναι εύκολα παιχνίδια. Η Εφές είναι μια ομάδα με ταλέντο, αλλά θεωρώ πως σε γενικές γραμμές είμαστε καλύτεροι. Δεν πρέπει να μείνουμε στα λόγια.

Μέχρι τώρα έχουμε παίξει καλή άμυνα. Οι αντίπαλοι μας έβαλαν κάποια εύκολα αλλά και κάποια τυχερά καλάθι. Ξέρουμε τι μπορούν να κάνουν και πάμε να κερδίσουμε. Και τα δύο παιχνίδια της μέχρι τώρα σειράς, θα αποτελέσουν οδηγοί. Το σημαντικό είναι να κοιτάς και τα θετικά και τα αρνητικά και να μην επηρεάζεσαι από το αποτέλεσμα, το οποίο πρέπει να ξεχνάς την αμέσως επόμενη μέρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x