Euroleague

Πρίντεζης: «Έκανα ματς-παρωδία τον Γενάρη, τα κεφάλια κάτω»

Παρά το μεγάλο διπλό του Ολυμπιακού επί της Ρεάλ, ο Γιώργος Πρίντεζης παραμένει προσγειωμένος.

Χαρούμενος για τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού επί της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά πάντα προσγειωμένος ο Γιώργος Πρίντεζης.

Ο κορυφαίος των ερυθρολεύκων έδωσε... μεγάλη ατάκα για την αγωνιστική του κατάσταση τον προηγούμενο μήνα, ενώ έστειλε μήνυμα για ακόμα πιο σκληρή δουλειά για να πετύχει τους στόχους της η ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA ο Πρίντεζης

«Τον Γενάρη έκανα 2-3 παιχνίδια παρωδία», ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε «Ήταν μια σημαντική νίκη και θα ήταν άδικο να χάσουμε μια νίκη που θα μας έδινε ψυχολογία για τη συνέχεια αλλά και το αβαντάζ. Η αλήθεια είναι πως αδικούσαμε τους εαυτούς μας και δεν ήμασταν όπως έπρεπε. Παίρναμε ένα αβαντάζ και το χάναμε αμέσως και αυτό ήταν άσχημο για το πώς έρχονταν οι ήττες. Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη με την Φενέρ. Έτσι είναι η Ευρωλίγκα, θα υπάρξουν τα πάνω και τα κάτω. Δουλεύουμε και όλοι κάνουν την αυτοκριτική τους…

Πρέπει να συνεχίσουμε για να γίνουμε καλύτεροι. Πρέπει να έχουμε διάρκεια και σαν έμπειρη ομάδα που είμαστε πρέπει να δουλεύουμε για να εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι. Είναι σημαντικό να τους έχεις από κάτω, αλλά δεν έχει κριθεί τίποτα, ακόμα και σήμερα δεν αλλάζει κάτι, δεν έχει κριθεί μαθηματικά ούτε η είσοδος στην οκτάδα. Πρέπει να γυρίσουμε και πάλι στη γνωστή τακτική μας, τα κεφάλια κάτω και συνεχίζουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x