Euroleague

Πρίντεζης: «Όλοι θέλουμε τη νίκη αύριο»

Ανακουφισμένος για το ότι ξεπέρασε τον τραυματισμό του εμφανίστηκε ο Γιώργος Πρίντεζης, τονίζοντας πως σε περίπτωση νίκης επί του Παναθηναϊκού ο Ολυμπιακός θα πάρει πλεονέκτημα για την οκτάδα.

Τη νίκη στο αυριανό ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ θέλει ο Ολυμπιακός ώστε να αποκτήσει πλεονέκτημα για την οκτάδα σύμφωνα με τον Γιώργο Πρίντεζη. Ο άσος των ερυθρόλευκων δήλωσε ανακουφισμένος από το γεγονός ότι ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε ενώ αναφέρθηκε και στις αλλαγές που έχουν γίνει στο ρόστερ των πράσινων.

Αναλυτικά:

«Ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό όπως όλοι είχαμε φοβηθεί. Έκανα την πρώτη καλή προπόνηση με την ομάδα και θα παίξω. Θα είναι άλλο ένα παιχνίδι από τα πολλά που θα παίξουμε φέτος. Και εμείς και αυτοί θέλουμε να κερδίσουμε, δεν θα κρίνει κάτι, αλλά μια νίκη θα μας φέρει πιο κοντά στην οκτάδα και στο πλεονέκτημα. Το βλέπουμε ως άλλο ένα ματς».

Οσον αφορά τους τραυματισμούς που ταλαιπώρησαν την ομάδα του: «Σε βάθος χρόνου πληγώνουν την ομάδα οι τραυματισμοί. Σε ένα ματς κουτσά στραβά τη λύση θα τη βρεις. Είμαστε όμως, ομάδα. Αυτό είναι το σημαντικό. Η ομάδα κερδίζει».

Για τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός όλοι ξέρουμε ότι είναι βελτιωμένος. Ατομικά και προπονητικά νομίζω έχουν κάνει ό, τι καλύτερο μπορούσαν. Τα παιχνίδια Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού είναι ιδιαίτερα, όπως και να είναι οι ομάδες, ποτέ δεν ξέρεις πώς θα τελειώσουν».

Για το πλάνο της ομάδας του: «Θέλουμε να τρέξουμε μπροστά στο κοινό μας, παίζουμε στην έδρα μας, να μην έχουμε πολλά λάθη όπως στα πρώτα δύο ματς, δεν τους επιτρέψαμε να τρέξουν ή να βρουν ρυθμό. Αλλά σε ένα ντέρμπι όλα παίζουν ρόλο. Όχι μόνο ένα πράγμα. Και η ευστοχία και τα ριμπάουντ και όλα».

Για το αν το οι ομάδες επηρεάζονται από το παιχνίδι του α' γύρου:
«Δεν νομίζω ότι επηρεάζει κάποιον, όλοι εδώ στον Ολυμπιακό μπορούν να διαχειριστούν και την καλύτερη νίκη και τη χειρότερη ήττα. Εκείνο το ματς το έχουμε ξεχάσει ήδη και κοιτάμε το αυριανό. Υπάρχουν πάρα πολλά ματς ακόμη. Ένα παιχνίδι είναι, όποιος το αξίζει ας το κερδίσει».

Για το πόσο σημαντικό θα είναι στην πορεία της Euroleague το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να ζευγαρώσει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού Superfoods και για το αν η ομάδα του έχει... κυκλώσει το συγκεκριμένο παιχνίδι: «Θεωρητικά μπορεί να ισχύει, όλα μπορούν να γίνουν. Δεν υπάρχει έδρα ή εύκολο πρόγραμμα. Και τρεις και τέσσερις νίκες να έχει πάρει μια ομάδα αβαντάζ, μπορεί εύκολα να το χάσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x