Euroleague

Πρίντεζης: «Πήραμε αυτό που θέλαμε»

Αποτέλεσμα συγκέντρωσης και της προσοχής που δεν είχε δείξει στο πρώτο παιχνίδι χαρακτήρισε την επικράτηση του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι ο Γιώργος Πρίντεζης.

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι εμφανίστηκε ο Γιώργος Πρίντεζης.

Ο φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» παραδέχθηκε ότι είχαν στο μυαλό το πάθημα του πρώτου αγώνα κι αυτό έπαιξε ρόλο στο να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι.

«Ξέραμε πως η Μακάμπι έχει πολλούς τραυματισμούς, αλλά περιμέναμε από τους υπόλοιπους παίκτες να καλύψουν το κενό τους και να προσπαθήσουν περισσότερο. Είναι μία πολύ ταλαντούχα ομάδα. Ίσως δεν έχουν την επιτυχία που περιμένουν αλλά διαθέτουν το ταλέντο. Είδαμε τι έγινε στο πρώτο παιχνίδι στην Αθήνα και θέλαμε να αντιδράσουμε. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και πήραμε αυτό που θέλαμε», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα «teamscout.net».

Ερωτώμενος, δε, για το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να προκριθεί στο Final Four και να πάει στην Πόλη ως φαβορί, απάντησε: «Εδώ και κάποια χρόνια προσπαθούμε να πηγαίνουμε βήμα-βήμα. Στόχος μας είναι πρώτα να προκριθούμε στα προημιτελικά και μετά το πλεονέκτημα έδρας. Δεν θέλω να μιλήσω για το Final Four. Παίζουμε πολύ καλά και θέλουμε να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x