Euroleague

Πρίντεζης: «Σήμερα ήμασταν Ολυμπιακός»!

Η επιστροφή του Ολυμπιακού στον πραγματικό του εαυτό ήταν αρκετή για να πάρει τη μεγάλη νίκη στην έδρα της Μπαρτσελόνα, όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o MVP του αγώνα, Γιώργος Πρίντεζης.

Ενθουσιασμένος -αλλά και μετριοπαθής ενόψει του επόμενου αγώνα στο ΣΕΦ- παρουσιάστηκε μετά το μεγάλο διπλό του Ολυμπιακού στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» ο Γιώργος Πρίντεζης.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Νίκο Ζέρβα, ο MVP της νίκης των «ερυθρόλευκων» επί της Μπαρτσελόνα (76-63) στάθηκε στη σημασία του σημερινού αποτελέσματος -τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά.

«Θεωρώ ότι κάναμε ένα απ’ τα καλύτερα παιχνίδια που έχουμε κάνει ως ομάδα και μάλιστα σε μια έδρα όπου δεν είχαμε νικήσει ποτέ μέχρι σήμερα. Σήμερα ήμασταν Ολυμπιακός. Το διαφορετικό ήταν το πρόσωπο που δείξαμε προχθές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αφού σημείωσε λοιπόν ότι «η σημερινή νίκη ήταν αποτέλεσμα δουλειάς, συγκέντρωσης και του μεγάλου πάθους που δείξαμε», κατέληξε: «Δεν θα το ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι, πρέπει να το έχουμε στο μυαλό μας και να συνειδητοποιήσουμε το πλεονέκτημα που μας έδωσε αυτή η νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x