Euroleague

Πρίντεζης στον ΣΠΟΡ FM 94,6: «Nα κάνουμε περήφανους τους οπαδούς μας»

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και αναφέρθηκε στην μάχη που θα δώσει ο Ολυμπιακός στο final-4 της Ευρωλίγκας.

Την πεποίθησή του πως ο Ολυμπιακός μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της ΤΣΣΚΑ στα ημιτελικά του final-4 της Ευρωλίγκας και να διεκδικήσει το τρόπαιο εξέφρασε μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o Γιώργος Πρίντεζης, με τον υπαρχηγό των «ερυθρολεύκων» να… εύχεται η ομάδα του να κάνει περήφανος τους οπαδούς της.

Αναλυτικά όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Χρήστο Ρομπόλη

Για το ότι στο συγκεκριμένο γήπεδο ο Ολυμπιακός είχε κατακτήσει κόντρα στην ΤΣΣΚΑ την Ευρωλίγκα πριν από 5 χρόνια:
«Εντάξει, δεν παίζει ρόλο το γήπεδο. Αυτά είναι για τους φιλάθλους, για τους δημοσιογράφους. Όπως είπε και πριν ο κόουτς, η κάθε χρονιά είναι ξεχωριστή, κάθε επαγγελματίας παίκτης πρέπει κάθε μέρα να έχει κίνητρο. Το παρελθόν θα το θυμόμαστε όταν σταματήσουμε το μπάσκετ. Θέλουμε πολύ να πάμε στο final-4 και να το κερδίσουμε. Πρώτα την ΤΣΣΚΑ και μετά και τον τελικό».

Για τις τρεις νίκες του Ολυμπιακού επί της ΤΣΣΚΑ σε final-4: «Λογικό είναι αυτό το πράγμα να τους πεισμώνει. Δεν είναι εύκολο να τους κερδίσεις τόσες φορές ωστόσο κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Η ΤΣΣΚΑ είναι καλή ομάδα, παίζει καλό μπάσκετ, είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης και αυτό είναι ένα διαφορετικό final-4 από τα άλλα. Στα final-4 κάθε ομάδα θέλει να το κερδίζει».

Για το ότι ο Ολυμπιακός αλλά και οι άλλες ομάδες του final-4 έχουν έναν σταθερό κορμό εδώ και χρόνια: «Ένα ρόστερ και η χημεία του δεν πάει να πει πάντα ότι θα υπάρχει επιτυχία, ωστόσο κάθε ομάδα αντεπεξέρχεται καλύτερα στη διάρκεια της χρονιάς. Εμείς τα καταφέραμε μια χαρά μέσα στη χρονιά, είμασταν ενωμένοι, αντιδράσαμε μετά από άσχημα αποτελέσματα και τα καταφέραμε στο τέλος».

Για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που θα δώσουν το παρών στην Πόλη: «Τους ευχαριστούμε πολύ που σε δύσκολες εποχές κάνουν το ταξίδι στην Τουρκία. Είναι δύσκολο να πληρώνεις διαμονή, αεροπορικά. Μακάρι να τους κάνουμε υπερήφανους και να προσέχουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x