Ελλάδα

Πρίντεζης: «Θα αρχίσουμε τα χάπια με τον Μπιλάρα» (video)

Στα… ηρεμιστικά θα στείλει τους Ολυμπιακούς ο Σπανούλης, όπως είπε χαριτολογώντας ο Γιώργος Πρίντεζης. Η αφιέρωση στον πατέρα του και η αινιγματική δήλωση για την Εθνική.

Ανακουφισμένος που μια πολύ δύσκολη για αυτόν-σε όλα τα επίπεδα-χρονιά είχε ευτυχές τέλος εμφανίστηκε ο Γιώργος Πρίντεζης, που αφιέρωσε το πρωτάθλημα που κατέκτησε με τον Ολυμπιακό στον πατέρα του που «έχασε» πρόσφατα.

«Τουλάχιστον η σεζόν τελειώνει με έναν πάρα πολύ ωραίο τρόπο και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που το αφιερώνω σε έναν άνθρωπο που αγαπάω πάρα πολύ και ξέρω πως θα τον έκανε κι εκείνον πολύ χαρούμενο», δήλωσε εμφανώς συγκινημένος.

Άλλαξε, πάντως, διάθεση όταν ρωτήθηκε για τον Σπανούλη, τον οποίο κάλεσε να μείνει για πάντα στον Ολυμπιακό. «Θα αρχίσουμε τα Ζάναξ στα 31 μας με τον Μπιλάρα. Τι να πεις γι’ αυτόν; Του λέω να τελειώνει η υπόθεση, να μείνει εδώ πέρα άλλα δύο, τρία, τέσσερα, πέντε χρόνια, όσο παίξει ακόμη», είπε, ενώ πρόσθεσε πως «το ήξερα ότι θα βάλει το τελευταίο σουτ και του το είχα πει».

Όσο για την επόμενη μέρα, έκανε μια αινιγματική δήλωση για την Εθνική. «Τώρα οπωσδήποτε ξεκούραση. Οπωσδήποτε. Χρειάζεται. Και σωματική και ψυχική. Ντάξει, υπάρχει η Εθνική, αλλά… ξεκούραση», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x