Euroleague

Πρίντεζης: «Τώρα ξεκινούν τα καλά και τα δύσκολα παιχνίδια»

Κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι το έργο του Ολυμπιακού με την Νταρουσάφακα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης.

Ως μία επικίνδυνη ομάδα, η οποία βρίσκεται σε φόρμα το τελευταίο διάστημα, χαρακτήρισε την Νταρουσάφακα ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να συνεχίσει την καλή και σταθερή πορεία που έχει μέχρι το τέλος.

«Θα είμαστε έτοιμοι, έχουμε δουλέψει αυτό το παιχνίδι, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η Νταρουσάφακα είναι μία ομάδα που βασίζεται στην περιφέρεια, έχει ταλαντούχους ψηλούς, επιδιώκει να τρέχει και σημειώνει πόντους στον αιφνιδιασμό και στηρίζεται και στο "ένας εναντίον ενός". Χρειάζεται πολλή προσοχή. Είναι μία πολύ επικίνδυνη ομάδα και βρίσκεται σε καλή περίοδο», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Πρίντεζης και συμπλήρωσε:

«Τώρα ξεκινούν τα καλά και τα δύσκολα παιχνίδια. Έχουμε μία πολύ καλή και σταθερή πορεία χωρίς σκαμπανεβάσματα. Έχουμε πάρει πολλές μεγάλες νίκες εντός και εκτός έδρας. Σίγουρα υπήρχαν και παιχνίδια με αναπάντεχα αποτελέσματα που δεν νικήσαμε. Είναι πολύ σημαντικό ότι αντιδράσαμε. Μέχρι στιγμής πάμε πολύ καλά, δεν πρέπει να τα χαλάσουμε τώρα και πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, όπως παίζουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x