Μουντομπάσκετ 2014

Πρίντεζης: «Χαμηλοί τόνοι και νίκη με Αργεντινή»

Ο Γιώργος Πρίντεζης στάθηκε στην εξαιρετική ελληνική άμυνα μετά τη νίκη επί της Κροατίας κι έδωσε σύνθημα για νίκη επί της Αργεντινής, πάντα με χαμηλούς τόνους.

Σεμνά, ταπεινά και… αποτελεσματικά θέλει να συνεχίσει η Εθνική στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όπως δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης μετά τη νίκη επί της Κροατίας.

Αποστολή στη Σεβίλλη, Χρήστος Ρομπόλης

Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε από το πρώτο λεπτό πολύ συγκεντρωμένοι παίξαμε καταπληκτική άμυνα σε παίκτες κλειδιά της αντίπαλης ομάδας, Καϊμακόγλου και Παπανικολάου έκαναν καταπληκτική δουλειά σήμερα, αλλά συνεχίζουμε. Οι τόνοι πρέπει να είναι πολύ χαμηλοί, γιατί έχουμε ένα παιχνίδι αύριο που θα κρίνει την πρωτιά και από εκεί και πέρα για το επόμενο παιχνίδι. Είναι μια μικρή διοργάνωση, θα είμαστε μαζί 15 μέρες το πολύ οπότε θα πρέπει να τα βλέπουμε όλα όσο πιο θετικά γίνεται, να είμαστε αισιόδοξοι και να ευχαριστιόμαστε αυτό που κάνουμε. Ο αγώνας με την Αργεντινή είναι πολύ σημαντικός. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα στο μυαλό μας από τη νίκη. Πρέπει να νικήσουμε! Πρέπει να ξεχάσουμε τι έγινε σήμερα και να μπούμε αύριο στο παρκέ με την ίδια επιθυμία και συγκέντρωση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x