Ελλάδα

Πρίφτης: «Αποτελεσματικότητα και βελτίωση στην επίθεση»

Ο Άρης πρέπει να παρουσιαστεί πιο αποτελεσματικός σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού του και βελτιωμένος στην επίθεση για να πάρει και το δεύτερο ματς με τον ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης.

Το τι πρέπει να κάνει ο Άρης για να πάρει και το δεύτερο ματς (03/05, 19:00) κόντρα στον ΠΑΟΚ ώστε να προκριθεί στην επόμενη φάση των play offs, ανέλυσε ο Δημήτρης Πρίφτης, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Μετά τον πρώτο αγώνα της σειράς με τον ΠΑΟΚ, δοκιμαζόμαστε στην έδρα του αντιπάλου, κάτι που προσδίδει έξτρα βαθμό δυσκολίας στην αποστολή μας. Ο ΠΑΟΚ είναι πιο δυνατός στο γήπεδό του και πρέπει να παρουσιαστούμε αποτελεσματικοί σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού για να πάρουμε την πρόκριση», ανέφερε αρχικά ο κόουτς των «κίτρινων» και συνέχισε:

«Ο πρώτος αγώνας έγινε πριν από λίγες μέρες και γνωρίζουμε τι πρέπει να διορθώσουμε στο παιχνίδι μας. Πρέπει να λειτουργήσουμε καλύτερα στην επίθεσή μας, μειώνοντας τα λάθη και την ίδια ώρα να παρουσιαστούμε το ίδιο αποτελεσματικοί στην άμυνα. Ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο παίζει και το ψυχολογικό κομμάτι, όταν αγωνίζεσαι σε μία δύσκολη έδρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x