Ελλάδα

Πρίφτης: «Ας με πουν γραφικό…»

Παράπονα για μία φάση από τον τεχνικό του Άρη, Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια του Άρη δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης. Ο κόουτς των «κίτρινων», μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, αφού έδωσε τα συγχαρητήριά του στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του Κυπέλλου αναφέρθηκε σε μία φάση που κατά την άποψή του οι διαιτητές έκαναν λάθος σε ένα ιδιαίτερα καθοριστικό σημείο.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά και στα δικά μας παιδιά για την προσπάθεια. Δώσαμε μεγάλες μάχες στην άμυνα, αλλά ήμασταν κακοί στην επίθεση. Αυτά τα ματς κρίνονται στο μακρινό σουτ, αλλά δεν το είχαμε. Είχαμε την ευκαιρία μας. Στο 58-54, θα μιλήσω για μια φάση κι ας με πουν γραφικό, έγινε φάουλ στον Κάμινγκς και αμέσως μετά δεχτήκαμε τρίποντο και η διαφορά πήγε στους 7 πόντους. Το θεωρώ καθοριστικό σημείο και σε τέτοια παιχνίδια κάποιες τέτοιες στιγμές παίζουν ρόλο. Κάναμε την προσπάθειά μας, πρέπει να αποδεχτούμε το αποτέλεσμα και να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι μας στο Στρασβούργο, αλλά και στο πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθειά τους. Όσο δεν βάζεις στην επίθεση, δεν είναι εύκολο να κρατάς στην άμυνα. Η ποιότητα του Παναθηναϊκού είναι τέτοια, που αν έχεις ολιγωρίες τιμωρούνται».

Για το επιθετικό πρόβλημα του Άρη είπε: «Απέναντι σε υψηλού επιπέδου άμυνες έχουμε πρόβλημα. Σε αυτά τα ματς χρειάζεσαι το μακρινό σουτ. Αν δεν παίξουμε άμυνα και δεν βάλουμε εύκολα καλάθια δυσκολευόμαστε. Έχουμε μια αστάθεια και πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό».

Για το χαμηλό σχήμα και τα γρήγορα σουτ στην τέταρτη περίοδο: «Θέλαμε να δώσουμε μια ευκαιρία στον εαυτό μας. Ο υποδεέστερος αντίπαλος σώζεται από το μακρινό σουτ. Αυτό σε σώζει κι όταν τα σφυρίγματα δεν είναι αυτά που πρέπει».

Για την καθυστέρηση του αγώνα: «Όλα όσα έγιναν ήταν ανασταλτικά και για τους δύο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x