Ελλάδα

Πρίφτης: «Δείξαμε καλά στοιχεία, αλλά…»

Στοιχεία που τον ικανοποίησαν, αλλά και κάποια που τον προβλημάτισαν παρουσίασε ο Άρης απέναντι στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Δημήτρη Πρίφτη.

Αρκετά, αλλά όχι απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα του Άρη στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής σειράς με τον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Νίκησε δίκαια, ήταν καλύτερος και αποτελεσματικός. Εμείς είχαμε σοβαρότητα στο τελευταίο κομμάτι. Δείξαμε καλά στοιχεία, αλλά και προβληματισμούς. Πρέπει να βρούμε τρόπους να είμαστε πιο έξυπνοι και να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας όσον αφορά την έλλειψή μας. Ο Χάγκινς είναι σοβαρή απώλεια στη ρακέτα. Πρέπει να κάνουμε συνολική δουλειά, γιατί ο Παναθηναϊκός έχει έναν ιδιαίτερο παίκτη εκεί, είτε έχει, είτε δεν έχει την μπάλα», τόνισε ο προπονητής των «κίτρινων», ενώ στάθηκε στην ευστοχία του Καλάθη και τον παράγοντα Ραντούλιτσα.

«Ήταν σε καλή μέρα ο Καλάθης ειδικά στο μακρινό σουτ. Χάρη σε αυτά τα σουτ πήρε διαφορά και έγειρε το ματς στην πλευρά του χωρίς αμφιβολία. Σε δύο μέρες θα είμαστε ξανά εδώ. Να κάνουμε προσαρμογές και να παίξουμε ξανά με σοβαρότητα», ανέφερε.

Τους παίκτες του Άρη εκπροσώπησε ο Τζερέλ ΜακΝίλ. «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη και το καλό ματς. Θέλαμε να παλέψουμε όσο πιο σκληρά μπορούσαμε. Κάναμε καλή αρχή. Η ομάδα δεν τα παράτησε. Κοιτάμε τη συνέχεια της σειράς και το παιχνίδι της Παρασκευής. Αλλαξαν προπονητή και έτσι αλλάζει η ομάδα. Μερικοί παίκτες παίζουν περισσότερο σε σχέση με πριν. Ομως ήταν ήδη μια εξαιρετική ομάδα. Δεν έκανε μεγάλες αλλαγές στο σύστημά του. Θεωρώ ότι τώρα έδωσαν πολύ περισσότερο την μπάλα στη ρακέτα, γιατί ξέρουν ότι πονάμε εκεί», δήλωσε ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x