Ευρώπη

Πρίφτης: «Δείχνουμε μεγάλη αστάθεια»

Το κακό τελευταίο πεντάλεπτο στέρησε στον Άρη τη νίκη στη Φρανκφούρτη, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης.

Στην αστάθεια του Άρη και την κακή εικόνα των τελευταίων πέντε λεπτών εστίασε ο Δημήτρης Πρίφτης μετά την ήττα του Άρη στη Φρανκφούρτη από τους Σκαϊλάινερς.

«Είναι κρίμα που χάσαμε αυτό το παιχνίδι. Παίξαμε αρκετά καλά, ομαδικά και με σοβαρότητα για 35 λεπτά. Η τελευταία περίοδος ήταν πολύ κακή για εμάς, αμυντικά κυρίως. Δεχθήκαμε 31 πόντους και χάσαμε όλες τις μονομαχίες στο ένας εναντίον ενός. Είναι ανεπίτρεπτο αυτό και πρέπει να το διορθώσουμε. Δείχνουμε μεγάλη αστάθεια. Δυστυχώς χάνουμε συνεχόμενα ματς και είναι αρκετά δύσκολο να το διαχειριστούμε», τόνισε ο προπονητής των «κιτρίνων».

Όσο για τον τρόπο με τον οποίο ο Άρης μπορεί να αλλάξει την εικόνα του, είπε: «Η εικόνα ήταν κακή στο τελευταίο πεντάλεπτο. Να συνεχίσεις να κάνεις προπόνηση. Τώρα πάντως έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι σε δύο ημέρες, με ταξίδι. Δεν υπάρχει χρόνος να σκεφτούμε κάτι. Κάτι μας λείπει συνεχώς πάντως. Μικρά πράγματα που μπορεί να δώσει ο καθένας, για να κερδίσουμε ένα ματς».

Ερωτηθείς αν είναι εφικτή η πρώτη θέση στον πρώτο όμιλο, απάντησε: «Με βάση την εικόνα που έχουμε και τα αποτελέσματα μας καλό είναι να προσγειωθούμε λίγο και να κοιτάξουμε το θέμα της πρόκρισης. Όταν έρθει η ώρα, θα κοιτάξουμε και κάτι παραπάνω. Είναι ουτοπικό αυτή τη στιγμή να μιλάμε για τις δύο πρώτες θέσεις».

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς ανέφερε με τη σειρά του: «Δεν υπήρχε καθαρό μυαλό. Φάγαμε 31 πόντους το τελευταίο δεκάλεπτο. Δεν υπάρχει τακτική σε εκείνο το σημείο, παρά μόνο η ψυχή. Πρέπει όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και πρέπει όλοι να παίζουμε διαφορετικά ειδικά σε παιχνίδια εκτός έδρας. Είναι τα πολλά παιχνίδια, οι αλλαγές στην ομάδα αλλά και οι τραυματισμοί. Όλοι θέλουν να βοηθήσουν σίγουρα. Υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα και πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι κάτω και να δουλέψουμε για να πετύχουμε στο γήπεδο. Έχω εμπιστοσύνη στο κόουτς και την ομάδα και κάποια στιγμή θα βγει».

Σε ερώτηση για το αν ο Άρη υποτίμησε τον αντίπαλο, απάντησε: «Όχι δεν νομίζω. Απλά έλειπε το ‘’κλικ’’ για να έχουμε μεγαλύτερη διαφορά και να κλειδώσουμε την νίκη. Έπρεπε να μειώσουμε τα λάθη για να κερδίσουμε».

Τέλος, για τη συνέχεια των υποχρεώσεων του Άρη είπε: «Δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω και να κερδίσουμε . Κάθε παιχνίδια είναι σαν τελικός και να προετοιμαζόμαστε έτοιμοι σε κάθε ματς. Όλα τα ματς κρίνονται σε λεπτομερές για τη νίκη. Πρέπει να δίνουμε το κάτι παραπάνω. Να είμαστε πιο σκληροί στα κρίσιμα σημεία. Αυτή η λεπτομέρεια που χρειάζεται για να πάρεις τη νίκη. Σε κάποια ματς ήμασταν τυχεροί σε κάποια όχι. Αν θέλουμε να είμαστε πετυχημένοι πρέπει να δώσουμε ένα κλικ παραπάνω για να κερδίζουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x