Ελλάδα

Πρίφτης: «Δεν έχει φτάσει κάτι σε μένα…»

Ο Δημήτρης Πρίφτης τοποθετήθηκε γύρω από τα σενάρια περί αντικατάστασής του από τον Άρη. «Δίκαια νίκησε ο Κολοσσός, δεν είχαμε ικανότητα, τύχη, ψυχολογία στο τέλος» είπε για την ήττα του Άρη.

Απογοητευμένος από το άκαρπο, όπως αποδείχθηκε, comeback του Άρη στη Ρόδο παρουσιάστηκε ο Δημήτρης Πρίφτης, ο οποίος σχολίασε -εν μέρει- τα σενάρια που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα και τον θέλουν... κοντά στην απόλυση, λόγω των άσχημων εμφανίσεων και αποτελεσμάτων.

«Συγχαρητήρια στον Κολοσσό γιατί ήταν κυρίαρχος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Άξιζε τη νίκη για τη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Εμείς στο τέταρτο δεκάλεπτο κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια να το γυρίσουμε και δώσαμε στον εαυτό μας μια ευκαιρία να αξίζουμε μια νίκη στο συγκεκριμένο ματς. Κρίθηκε σε μια φάση. Αυτές οι φάσεις θέλουν και ικανότητα και ψυχολογία και τύχη. Τίποτα από αυτά δεν ήταν με το μέρος μας. Δίκαιη η νίκη του Κολοσσού. Εμείς συνεχίζουμε».

Σε ερώτηση για τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί γύρω από το ενδεχόμενο «διαζύγιό» του με τον Άρη, είπε: «Δεν έχω να απαντήσω κάτι σε αυτό. Σε εμένα δεν έχει φτάσει κάτι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x