Ευρώπη

Πρίφτης: «Δεν υπάρχει αδιάφορο παιχνίδι για εμάς»

Κάθε παιχνίδι μετράει στην φάση των ομίλων του FIBA Champions League για τον Δημήτρη Πρίφτη, όπως τόνισε με δηλώσεις του, ενόψει του παιχνιδιού με τη Ναχαρίγια (02/11, 19:00) στο Ισραήλ.

Καμία αναμέτρηση δεν είναι αδιάφορη στην πρώτη φάση του FIBA Champions League, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη.

Ο 48χρονος τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης τόνισε πως στο παιχνίδι με τη Ναχαρίγια (02/11, 19:00, Novasports2, ΕΡΤ3) οι παίκτες του πρέπει να επιβάλλουν το ρυθμό τους από την αρχή, να δώσουν έμφαση στην άμυνα και να είναι αποτελεσματικοί, ώστε να φύγουν με τη νίκη από το Ισραήλ.

Αναλυτικά

«Έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο αγώνα στο Ισραήλ απέναντι στην Ναχαρίγια. Πρόκειται για μία καλή και επικίνδυνη ομάδα, η οποία μπορεί να μετρά δύο ήττες στο BCL, αλλά για τρεις περιόδους πάλεψε στα ίσια μέχρι την 4η περίοδο τους αγώνες με Μπάνβιτ και Νίμπουργκ.

Για μας είναι μία σημαντική αναμέτρηση, αφού δεν υπάρχει αδιάφορο παιχνίδι στην πρώτη φάση, τόσο αναφορικά με την πρόκριση, όσο και με το πλασάρισμα στη βαθμολογία. Στον αγώνα με τον Προμηθέα Πατρών δείξαμε σημάδια βελτίωσης, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι. Στόχος μας στο Ισραήλ είναι να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, να περιορίσουμε το transition παιχνίδι και το inside game του αντιπάλου και να δείξουμε την ίδια υπομονή και αποτελεσματικότητα στο επιθετικό κομμάτι
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x