Ελλάδα

Πρίφτης: «Δύσκολο να ακολουθήσουμε τον Ολυμπιακό…»

Οι ρυθμοί του Άρη δεν… συμβαδίζουν με τον Ολυμπιακό, όπως εξήγησε ο Δημήτρης Πρίφτης μετά τη δεύτερη βαριά ήττα. Πιο ανταγωνιστικοί οι «κίτρινοι» στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ.

Στην ανωτερότητα και την ποιότητα του Ολυμπιακού απέδωσε ο Δημήτρης Πρίφτης τη δεύτερη βαριά ήττα του Άρη. Ο προπονητής των «κίτρινων» τόνισε πως η ομάδα του, λόγω και των απουσιών που έχει, δεν μπορεί να ακολουθήσει το ρυθμό των «ερυθρόλευκων», ωστόσο χαρακτήρισε πετυχημένη τη φετινή χρονιά με τη συμμετοχή στην πρώτη τετράδα.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του. Για εμάς είναι μία δύσκολη εμπειρία, δεν είμαστε ανταγωνιστικοί, ο Ολυμπιακός παίζει σε υψηλό ρυθμό και είναι δύσκολο να τον ακολουθήσουμε ενεργειακά, σωματικά και αριθμητικά. Έχουν σωστή νοοτροπία. Η δική μου ερμηνεία των δύο εμφανίσεων που είναι κακές, δείχνουν το μέγεθος της επιτυχίας του Άρη να είναι στην τετράδα. Κυρίως στην προσπάθεια των παικτών όλη τη χρονιά», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Πρίφτης και πρόσθεσε:

«Είναι δύσκολο για μας παρά τις απουσίες που έχουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε προσθήκες, είμαστε χωρίς τρεις παίκτες. Ο Νέιμικ ίσως παίξει στη συνέχεια των playoffs. Για όσους καταλαβαίνουν τη δυσκολία των playoffs είναι πολύ δύσκολο τόσοι λίγοι αριθμητικά να παίζουμε ματς κάθε 2-3 μέρες. Όχι απλά ματς, αλλά ματς πολύ έντονα με υψηλές απαιτήσεις και ποιοτικά. Θα ξεκουραστούμε και περιμένουμε τον Ολυμπιακό για το τρίτο ματς στην Θεσσαλονίκη όπου θέλουμε να εμφανιστούμε καλύτεροι».

Από την πλευρά του, ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ είπε: «Δεν ματσάραμε στην ενέργεια τους αντιπάλους μας. Θα δούμε τα λάθη μας και στη Θεσσαλονίκη θα φανούμε πιο ανταγωνιστικοί. Η διαφορά των 35 πόντων δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα μας όλη τη σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x