Ελλάδα

Πρίφτης: «Είμαστε λίγοι, έχουμε ελλείψεις…»

Ευχαριστημένος με την προσπάθεια των παικτών του, παρά την ήττα του Άρη από το Λαύριο, ήταν ο Δημήτρης Πρίφτης.

Κανένα παράπονο από τους παίκτες του, για την προσπάθειά τους, δεν είχε ο Δημήτρης Πρίφτης μετά την ήττα του Άρη από το Λαύριο.

Ο προπονητής των «κίτρινων» αναφέρθηκε στις ελλείψεις που έχει η ομάδα του, ενώ όσον αφορά στο παιχνίδι, είπε ότι κόστισαν τα λάθη και τα χαμένα ριμπάουντ.

«Εμείς κάναμε μεγάλη προσπάθεια σήμερα, βγάλαμε ενέργεια δεν είχαμε συνέπεια, δώσαμε εύκολους πόντους από λάθη που κάναμε στην επίθεση. Επιπόλαια λάθη και κάποια επιθετικά ριμπάουντ που μας πήρε ο αντίπαλος, συγκεντρώθηκε ένα νούμερο που σχεδόν ήταν οι μισοί πόντοι. Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια των παικτών, απλώς πρέπει να δώσουμε όλοι κάτι παραπάνω, είμαστε λίγοι έχουμε ελλείψεις έχουμε προβλήματα έχουμε διάφορα. Πρέπει τώρα σε αυτό το ματς της Πέμπτης να τα δώσουμε όλα να δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε όλοι για αυτό το τελευταίο σουτ που έχουμε να κάνουμε να σουτάρουμε στην μάχη της 4ης θέσης», δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης.

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Σίμτσακ είπε: «Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο έπρεπε να το κερδίσουμε για να εξασφαλίσουμε κατά πολύ την 4η θέση,. Πιστεύω δεν βγάλαμε αυτά που είχαμε πει, δώσαμε πολλούς πόντους από λάθη και αμυντικά ριμπάουντ σχεδόν τους μισούς, και πιστεύω εκεί κρίθηκε το ματς. Κάναμε μία απέλπιδα προσπάθεια στο τέλος να το γυρίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Έχουμε άλλη μία ευκαιρία στην έδρα μας με την ΑΕΚ, αυτό το ματς πρέπει να το ξεχάσουμε το σημερινό, τι κάναμε και τι δεν κάναμε σωστά, και να συγκεντρωθούμε αποκλειστικά μόνο στο ματς με την ΑΕΚ στην έδρα μας. Καλή συνέχεια στο Λαύριο. Έχουμε άλλο ένας ματς είναι στην έδρα μας χρειαζόμαστε πάρα πολύ τον κόσμο δίπλα μας εναντίον την ΑΕΚ και από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε πάρα πολύ έτσι ώστε να πάρουμε τη νίκη για να κατακτήσουμε την 4η θέση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x