Ελλάδα

Πρίφτης: «Έχουμε να βελτιώσουμε και να συζητήσουμε πράγματα»

Στη βελτίωση κα στη συζήτηση που πρέπει να γίνει σε μερικούς τομείς στάθηκε ο Δημήτρης Πρίφτης μετά τη δύσκολη νίκη του Άρη στην Πάτρα επί του Απόλλωνα.

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» στάθηκε στην ευστοχία στα κρίσιμα σουτ και αναφέρθηκε στην απώλεια των αμυντικών ριμπάουντ. Ζήτησε δουλειά και βελτίωση για τη συνέχεια και σωστή ξεκούραση και ευχαρίστησε τους οπαδούς που ταξίδεψαν στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Αναλυτικά: «Η Πάτρα είναι πολύ καλή ομάδα, παίζει οργανωμένα και στο γήπεδό της έχει αυτοπεποίθηση. Ήταν δύσκολα για μας. Βάλαμε κάποια κρίσιμα σουτ και γι’ αυτό ‘έγειρε’ προς την πλευρά μας το παιχνίδι. Έχουμε αρκετά πράγματα να βελτιώσουμε και να συζητήσουμε, όπως το αμυντικό ριμπάουντ, που ήταν σήμερα πρόβλημα για μας. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε.

Έχουμε δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, με μια ομάδα υψηλού επιπέδου και θα προσπαθήσουμε να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί. Θα έχουμε χρόνο να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε, γιατί δεν υπάρχει μεσοβδόμαδα παιχνίδι. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την υποστήριξή του και αυτούς που είναι από εδώ και αυτούς που ήρθαν από την Αθήνα και τους αρκετούς που ήρθαν από την Θεσσαλονίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x