Ευρώπη

Πρίφτης: «Ήταν δύσκολες οι συνθήκες της αναμέτρησης»

Στις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξήχθη το ματς του Άρη με τους Ελιος Σανς στάθηκε μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Δημήτρης Πρίφτης.

Ο τεχνικός των «κίτρινων» αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Σίμτσακ και στην ελπίδα για τη γρήγορη επάνοδό του, στάθηκε στη σωστή αμυντική και επιθετική συμπεριφορά στο δεύτερο ημίχρονο και έδωσε το σύνθημα για το ματς του ερχόμενου Σαββάτου κόντρα στην Κύμη για την Α1.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Ήταν δύσκολο παιχνίδι για εμάς, κάτω από τις συνθήκες που διεξήχθη. Ήταν ακόμη πιο δύσκολο, μια και κατά διάρκεια του αγώνα χάσαμε τον Σίμτσακ. Ελπίζουμε να είναι καλά και να επανέλθει.

Στο τέλος, είχαμε καλή αμυντική λειτουργία και σωστή επιθετική δομή. Τώρα, έχουμε παιχνίδι σε δυο μέρες και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τον επόμενο αγώνα εναντίον της Κύμης».

Από την πλευρά του, ο Γιάκσα Βούλιτς, τόνισε πως: «Συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη. Εμείς δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε ομάδες σαν τον Άρη σε αυτό το επίπεδο για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Μετά τα 20-25’, η ομάδα μας δεν μπορεί να ανταγωνιστεί σε αυτό το υψηλό επίπεδο, καταρρέει. Ο Άρης άρχισε να παίζει πιο επιθετικά στο δεύτερο ημίχρονο και, παίρνοντας πόντους από τα λάθη μας και τους αιφνιδιασμούς, έφτασε στη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x