Ευρώπη

Πρίφτης: «Κάναμε πολύ καλό τέταρτο δεκάλεπτο»

Ο Δημήτρης Πρίφτης ήταν πολύ ικανοποιημένος από τον τρόπο που ο Άρης ολοκλήρωσε το ματς στο Στρασβούργο και πήρε την πρόκριση στους «16» του Basketball Champions League.

Αν και είχε αρκετά παράπονα από την εκκίνηση της ομάδας του στο παιχνίδι, ο Δημήτρης Πρίφτης εξήρε τη συμπεριφορά των παικτών του Άρη μετά την ανώδυνη ήττα από τη Στρασμπούρ.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την πρόκριση. Η Στρασμπούρ είναι πολύ δυνατή ομάδα και έχω μεγάλο σεβασμό για τον κόουτς Κολέ. Η εξέλιξη του αγώνα ήταν πολύ δύσκολη για μας, γιατί μας πίεζαν πολύ και ήταν δύσκολο να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση. Η απουσία των τριών παικτών που είχε η Στρασμπούρ την ανάγκασε να παίξει διαφορετικά, με πολλά σουτ απέξω και μεγαλύτερη ταχύτητα. Αυτή η ιδιαιτερότητα μάς δυσκόλεψε, αναγκαστήκαμε να πάμε σε σχήματα ακόμη και με τέσσερις γκαρντ. Είχαμε όμως ένα πολύ καλό τελευταίο δεκάλεπτο και προκριθήκαμε. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου, γιατί ήταν πολύ δύσκολο το έργο μας. Μπορείς να χάσεις εύκολα με 30 πόντους σε ένα τέτοιο γήπεδο. Αρχίσαμε χωρίς συγκέντρωση, αλλά τελειώσαμε όπως έπρεπε. Καλή συνέχεια στη Στρασμπούρ για το υπόλοιπο της σεζόν», τόνισε ο προπονητής των «κιτρίνων».

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς με τη σειρά του είπε: «Ξέραμε πως θα είναι δύσκολο το έργο μας. Η Στρασμπούρ είναι μεγάλος σύλλογος, με δυνατή έδρα. Τους έλειπαν τρεις παίκτες σήμερα, αλλά έκαναν ένα πολύ καλό ματς. Χαιρόμαστε που προκριθήκαμε στον επόμενο γύρο. Αν θέλουμε να συνεχίσουμε και να προχωρήσουμε παραπέρα θα πρέπει να παίζουμε πιο έξυπνα εκτός έδρας και να σουτάρουμε καλύτερα από το 16% στα τρίποντα. Το μπάσκετ είναι κυρίως λεπτομέρειες και πρέπει να τα πάμε καλύτερα σε αυτές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x