Ελλάδα

Πρίφτης: «Καθημερινή βελτίωση για τον Άρη»

Με στόχο να βελτιώνεται συνεχώς, ώστε να σταθεροποιηθεί στα ψηλά της βαθμολογίας, θα συμμετάσχει στη φετινή Basket League ο Άρης, όπως τόνισε ο Δημήτρης Πρίφτης, στις δηλώσεις του για τη νέα σεζόν.

Σταθερή πορεία στα ψηλά της βαθμολογίας θέλει φέτος από τον Άρη ο Δημήτρης Πρίφτης, όπως τόνισε στην επίσημη σελίδα του ΕΣΑΚΕ, στις δηλώσεις του για την έναρξη της σεζόν.

Ο τεχνικός των κιτρινόμαυρων οριοθέτησε τους στόχους της ομάδας, υπογραμμίζοντας την ανταγωνιστικότητα της κατηγορίας.

«Ο φετινός μας στόχος είναι να βελτιωνόμαστε καθημερινά. Να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κερδίσουμε όσο πιο πολλά παιχνίδια μπορούμε. Ένας γενικός στόχος που μπορώ να προσδιορίσω είναι ο εξής: Να σταθεροποιηθούμε, όπως κάνουμε τα τελευταία χρόνια, στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας», σχολίασε ο Δημήτρης Πρίφτης, ενώ για το πρωτάθλημα γενικότερα, είπε:

«Πιστεύω ότι θα γίνει ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα. Η κατάρτιση των ρόστερ των ομάδων δείχνει ότι αρκετοί σύλλογοι έχουν δυναμώσει σημαντικά. Αυτό είναι κάτι που επιθυμούμε όλοι μας... Να γίνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, το οποίο θα κρατήσει το ενδιαφέρον του κόσμου σε υψηλό επίπεδο. Εύχομαι ο φίλαθλος κόσμος να βρίσκεται στα γήπεδα και να ενθαρρύνει τις ομάδες. Άλλωστε και εμείς για τον κόσμο ουσιαστικά παίζουμε. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες και τα μέλη τους αγωνιστική, αλλά και γενικότερη υγεία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x