Ελλάδα

Πρίφτης: «Μας λείπουν οι προπονήσεις»

Πολλά περιθώρια βελτίωσης έχει ακόμη ο Άρης, καθώς μόλις για 2-3 ημέρες είναι πλήρης, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης μετά τη φιλική νίκη επί της Στεάουα Βουκουρεστίου.

Ως μία καλή ευκαιρία να εγκλιματιστεί στον Άρη ο Βίκτορ Σανικίντζε είδε ο Δημήτρης Πρίφτης το ματς με την Στεάουα Βουκουρεστίου, με τον προπονητή των «κίτρινων» να τονίζει, όμως, πως λείπουν αρκετές προπονήσεις για την ομάδα του, καθώς μόλις τις τελευταίες 2-3 ημέρες έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Πρίφτη στο arisbc.gr:

«Ήταν το τελευταίο φιλικό πριν από τις επίσημες υποχρεώσεις μας. Θα ακολουθήσει μια εβδομάδα την οποία ουσιαστικά θα αφιερώσουμε στην προπόνηση, που μας λείπει... Μας λείπει πραγματικά, γιατί είμαστε μόλις δυο-τρεις μέρες όλοι μαζί. Ήταν ένα καλό εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι. Ένα ευρωπαϊκό ματς, στο οποίο μοιράσαμε αρκετά τον χρόνο. Έπαιξαν όλοι και βγάλαμε κάποια συμπεράσματα για κάποια κομμάτια του παιχνιδιού. Φυσικά χρησιμοποιήσαμε αυτό το παιχνίδι για να εγκλιματιστεί και να αρχίσει να προσαρμόζεται με την ομάδα ο Σανικίντζε. Θα συνεχίσουμε το υπόλοιπο διάστημα με προπονήσεις μέχρι αναμέτρηση του Κυπέλλου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x