Ελλάδα

Πρίφτης: «Με την εικόνα του α’ ημιχρόνου δεν μπορούμε να αισιοδοξούμε για τον τελικό»

Καμία τύχη στον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό δεν έχει ο Άρης αν παίξει όπως στο πρώτο μέρος απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης.

Ο Δημήτρης Πρίφτης είχε πολλά παράπονα από την εμφάνιση του Άρη στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως αν δεν υπάρξει βελτίωση, δεν θα είναι καλά τα πράγματα για την ομάδα του στον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο.

«Είχαμε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, αμυντικά και επιθετικά. Το κυριότερο ήταν το κομμάτι της έντασης και ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε τη νωθρότητα και την παθητικότητά μας. Στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε, αλλά υπήρχε μια μεγάλη διαφορά που ήταν δύσκολο να καλυφθεί. Είναι πρόβλημα η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου και δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι για τον τελικό του Σαββάτου, που είναι ένα παιχνίδι ίδιων απαιτήσεων. Με την εικόνα που είχαμε στο πρώτο μέρος δεν μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι. Πρέπει να το αλλάξουμε. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό», ανέφερε ο προπονητής των «κιτρίνων».

Ο Τζαμόν Γκόρντον από τη δική του πλευρά είπε: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε όπως θέλαμε, ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και το εκμεταλλεύτηκε. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν βελτιωμένοι, αλλά πρέπει να μπαίνουμε από την αρχή δυνατά και να κάνουμε ό,τι μας ζητεί ο προπονητής μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x