Ευρώπη

Πρίφτης: «Ομάδα με ποιότητα η Αρμάνι»

Ο έλεγχος των ριμπάουντ και ο περιορισμός των λαθών θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την αναμέτρηση του Άρη με την Αρμάνι Μιλάνο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης.

Η Αρμάνι είναι το φαβορί στην αναμέτρηση με τον Άρη όπως δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης, με τον Τζερέλ ΜακΝίλ από την πλευρά του να τονίζει πως οι «κίτρινοι» δεν έχουν ξεχάσει τη βαριά ήττα στο Μιλάνο, στον πρώτο γύρο.

«Αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης και έτσι η αποστολή μας είναι πολύ δύσκολη. Η Αρμάνι είναι μία ομάδα με μεγάλη ποιότητα και είναι ακόμη πιο δυνατή με την απόκτηση του Καλνιέτις, αλλά και την επιστροφή του Σάντερς. Από την πλευρά μας, θα παλέψουμε όσο πιο δυνατά μπορούμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί στο γήπεδό μας και μπροστά στους φιλάθλους μας που μας δίνουν έξτρα ώθηση. Για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς και να κρατήσουμε τον αντίπαλο κάτω από τα επιθετικά του στάνταρντ. Επίσης, θα πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη, καθώς η Αρμάνι είναι ομάδα που τα τιμωρεί και αυτό το απέδειξε στο πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι», δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης.

Από την πλευρά του, ο Τζερέλ ΜακΝίλ είπε: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Αρμάνι είναι μία πολύ καλή ομάδα και για μένα προσωπικά ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Eurocup. Δεν ξεχάσαμε τη βαριά ήττα στο Μιλάνο στον πρώτο γύρο και γι’ αυτό θα κάνουμε τα πάντα για να παραμείνουμε αήττητοι στην έδρα μας. Επίσης, θα παλέψουμε με όλη μας την καρδιά για να προκριθούμε στον επόμενο γύρο, εάν διατηρήσουμε φυσικά τις ελπίδες μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x