Ελλάδα

Πρίφτης: «Σήμερα η διαφορά ήταν στο σουτ»

Τη δυσκολία να επικρατήσει μια ομάδα του Ολυμπιακού, όταν μάλιστα αυτός έχει ποσοστό κοντά στο 50% από το τρίποντο, τόνισε με δηλώσεις του ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης.

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του έμεινε ο Δημήτρης Πρίφτης όπως παραδέχθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι σήμερα η μεγάλη διαφορά των δύο ομάδων ήταν στο σουτ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σήμερα ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι, είχαμε ταχύτητα σίγουρα καλύτερη από αυτή του παιχνιδιού στο ΣΕΦ, είχαμε καλές εκτελέσεις στην επίθεση, κάναμε λίγα λάθη, πήγαμε στο επιθετικό ριμπάουντ, αλλά η διαφορά είναι στα σουτ. Νομίζω ότι με τον Ολυμπιακό να έχει κοντά στο 50% τρίποντο είναι πολύ δύσκολο. Παρ΄ όλα αυτά, είμαι ευχαριστημένος από τη σημερινή εμφάνιση και προσπάθεια. Καλή επιτυχία να ευχηθώ ολόψυχα στον Ολυμπιακό, να έχει καλή έμπνευση και καλή τύχη στο φάιναλ-φορ».

Για τον κόσμο: «Είναι πολύ ευχάριστο που ο κόσμος πολλές φορές εκδηλώνεται και εκδηλώνεται ποικιλοτρόπως. Τον ευχαριστούμε που εκτιμάει την προσπάθειά μας και έρχεται στο γήπεδο. Το έχω ξαναπεί ότι η ομάδα είναι του κόσμου, για τον κόσμο παίζουμε και πιστεύω ότι ο κόσμος του Άρη έχει κριτήριο και του είναι αρκετό όταν βλέπει μια σοβαρή προσπάθεια και μια στοιχειώδη μαχητικότητα. Αυτό πρέπει να το διατηρήσουμε και στα επόμενα παιχνίδια».

Για την εμφάνιση του Σκοτ σε επίθεση και άμυνα: «Λίγο-πολύ ξέρουμε ότι έχει μια έφεση στο σκοράρισμα. Σαν παίκτης έχει το ένστικτο για να σκοράρει. Ήταν πολύ θετική σήμερα η παρουσία του, αλλά και όλης της ομάδας. Δεν έχει σημασία ποιος διακρίνεται, αλλά όλη η ομάδα να έχει μία σωστή εικόνα. Και στην άμυνα ήταν εξίσου πολύ καλό, πολύ μαχητικός. Στο ΣΕΦ έχασε τον παίκτη του, αλλά ο παίκτης του ήταν ο Σπανούλης. Δεν είναι εύκολο. Ήθελε μια προσαρμογή. Δεν πρέπει να εστιάζουμε σ΄ έναν παίκτη συγκεκριμένα. Σίγουρα χρειάζεται χρόνο για να εγκλιματιστεί. Αλλά και άλλα παιδιά ήταν σήμερα σε καλή μέρα. Και ο Ζάρας και ο Βλάντο και ο Ντράγκι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x