Ελλάδα

Πρίφτης: «Το άξιζαν τα παιδιά»

Περήφανος για την προσπάθεια των παικτών του και την πολύ μεγάλη νίκη του Άρη επί της ΑΕΚ, ήταν ο Δημήτρης Πρίφτης.

Την τύχη που δεν είχε στο παιχνίδι με την Μπάνβιτ, είχε ο Άρης κόντρα στην ΑΕΚ και γι’ αυτό πήρε την σπουδαία νίκη στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, σύμφωνα με τον Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος εμφανώς συγκινημένος την αφιέρωσε στον συνεργάτη του, Βασίλη Βουρτζούμη.

«Έγινε ένα εξαιρετικό παιχνίδι για τον κόσμο. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και πιστεύω πως η νίκη θα βοηθήσει την ψυχολογία μας. Θέλω να πω πως η ΑΕΚ είναι πολύ δυνατή ομάδα και, επειδή δεν πρόλαβα να χαιρετήσω τον Γιούρι, πρέπει να του πω συγχαρητήρια», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Πρίφτης, ο οποίος -εμφανώς συγκινημένος στη συνέχεια- πρόσθεσε: «Αφιερώνω τη νίκη στον κόσμο γιατί παίξαμε όλοι μαζί, όπως παλιά. Θέλω να αφιερώσω τη νίκη και στο Βασίλη Βουρτζούμη (σ.σ. αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας) που μας λείπει πάρα πολύ και θέλουμε να γυρίσει κοντά μας».

Για την τελευταία επίθεση του Άρη: «Επιλέξαμε να ανοίξουμε το γήπεδο και να παίξαμε ένας εναντίον ενός ο Κάμινγκς. Θέλει και τύχη το ματς στο τέλος. Όπως δεν είχαμε στην Μπάνβιτ, είχαμε σήμερα».

Και κατέληξε: «Είναι μία επιβράβευση και πιστεύω πως το άξιζαν τα παιδιά. Πολλές φορές ο κόσμος εκφράζεται αρνητικά, όταν δεν είμαστε όπως μας θέλει. Ωστόσο, αυτό το καταλαβαίνω. Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος μπορεί να έχει μεγάλες φιλοδοξίες και γι' αυτό τού αφιερώνουμε τη νίκη. Ευχαριστώ ορισμένους μεμονωμένους φιλάθλους που μου δείχνουν πάντα τη στήριξή τους και τους εκτιμώ πολύ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x