Ευρώπη

Πρίφτης: «’Κλωτσήσαμε’ την ευκαιρία μας»

Ως απώλεια της ευκαιρίας για καλύτερη κλήρωση στη δεύτερη φάση και στα «νοκ άουτ» του Τσάμπιονς Λιγκ μπάσκετ χαρακτήρισε την ήττα του Άρη από τη Νίμπουρκ στο Αλεξάνδρειο ο Δημήτρης Πρίφτης.

Ο τεχνικός των «κίτρινων» τόνισε πως υπήρξε έλλειψη πάθους, ενέργειας και συγκέντρωσης στο δεύτερο ημίχρονο και θεωρεί απαράδεκτη αυτή την εικόνα για την οποία έχει ευθύνες και ο ίδιος. Πιστεύει πως δεν υπήρξε σοβαρότητα και πως χρειαζόταν διαχείριση για τα όσα πανηγυρικά ακολούθησαν την πρόκριση επί της ΑΕΚ στο Κύπελλο.

Αναλυτικά: «Να είμαστε ειλικρινείς, δείξαμε έλλειψη πάθους, ενέργειας, συγκέντρωσης, μάχης, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και είναι ένα μεγάλο κρίμα στο τέλος του αγώνα, διότι "κλωτσήσαμε" την ευκαιρία να είμαστε τρίτοι ή καλύτεροι τέταρτοι, ώστε να έχουμε καλύτερη κλήρωση.

Αυτή είναι η άποψή μου με απόλυτη ειλικρίνεια. Ό,τι και να πιστεύω, είναι απαράδεκτο να συμβαίνει αυτό. Συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου, έχω ευθύνη, είμαι και εγώ μέλος της ομάδας. Δυστυχώς, έτσι γίνεται τις περισσότερες φορές. Χρειάζεται ιδιαίτερη διαχείριση για να είσαι σοβαρός.

Να πω ψέματα; Δεν ήμασταν σοβαροί. Ο καλύτερος τέταρτος, μαζί με τους πέντε τρίτους και τους δύο δεύτερους, δημιουργούν ένα γκρουπ δυναμικότητας, άρα θα είχαμε καλύτερη διασταύρωση. Αυτό "πετάξαμε" σήμερα».

Ο Γκόρντον Χέρμπερτ τόνισε πως: «Είμαι χαρούμενος που γύρισα και κοουτσάρισα εδώ. Ήταν πολύ καλή νίκη για εμάς, δεν έγινε ποιοτικό παιχνίδι, μου άρεσε η προσπάθεια και η μάχη της ομάδας μου.

Παρά το χαμηλό ποσοστό, με το οποίο σουτάραμε, νικήσαμε κι αυτό δείχνει πόσο μεγάλη προσπάθεια κάναμε… Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Άρη για το υπόλοιπο της σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x