Ευρώπη

Να της... Ζήση!

«Κεφάλι» στη σειρά κόντρα στη Βόννη πήρε η Μπάμπεργκ (2-1) μετά την εντός έδρας επικράτηση με 76-63. Εξαιρετικός ο Νίκος Ζήσης.

Στην καταπληκτική τέταρτη περίοδο όπου είχε επί μέρους σκορ 28-11, αλλά και στην πολύ καλή παρουσία του Νίκου Ζήση οφείλει σε μεγάλο βαθμό την σημερινή της επικράτηση επί της Βόννης η Μπάμπεργκ (76-63).

Ο Έλληνας γκαρντ, βρέθηκε σε πολύ καλό απόγευμα, και με 15 πόντους και 5 ασίστ ηγήθηκε των προσπαθειών της ομάδας του στο τρίτο παιχνίδι της προημιτελικής σειράς των play off.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας βρέθηκαν να χάνουν ακόμα και με οκτώ πόντους στις αρχές του τελευταίου δεκαλέπτου, ωστόσο με μία αντεπίθεση διαρκείας κατάφεραν να αντιστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να πάρουν τελικά το ροζ φύλλο αγώνα.

Με την νίκη αυτή η Μπάμπεργκ πήρε προβάδισμα με 2-1 και πλέον χρειάζεται μία ακόμα νίκη για να προκριθεί στα ημιτελικά, με την σειρά να μεταφέρεται στην έδρα της Βόννης.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Μπαϊρόιτ επικράτησε της Όλντεμπουργκ με 98-94 πιο εύκολα από ότι μαρτυρά το τελικό σκορ και έμεινε ζωντανή μειώνοντας τη σειρά σε 2-1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x