NBA

Πρόβλημα με Τόμπσον στους Γουόριορς

Διάσειση υπέστη τελικά ο Κλέι Τόμπσον στον τελευταίο τελικό της Δύσης ανάμεσα σε Γουόριορς και Χιούστον Ρόκετς. Αμφίβολη η συμμετοχή του στον πρώτο αγώνα για τον τίτλο του ΝΒΑ με τους Καβαλίερς.

Όλα πρίμα πήγαιναν για τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στην πορεία τους για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου του ΝΒΑ έπειτα από 40 χρόνια. Ωστόσο, το καλό κλίμα ήρθε να ταράξει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Κλέι Τόμπσον.

Ο 25χρονος σούτινγκ γκαρντ χτύπησε το κεφάλι του στο πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι με τους Χιούστον Ρόκετς. Αν και οι γιατροί έδωσαν το «οκ» για να συνεχίσει στον αγώνα, το βράδυ που ακολούθησε δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό για τον Τόμπσον που ζαλιζόταν αρκετά και έκανε εμετό.

Τελικά ύστερα από περαιτέρω εξετάσεις επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι ότι έχει υποστεί διάσειση. Πλέον, ο δυναμικός σκόρερ της ομάδας από το Όκλαντ θα πρέπει να περάσει όλα τα τεστ, στα οποία θα υποβληθεί από τη λίγκα σύμφωνα με το αντίστοιχο πρωτόκολλο, ώστε να λάβει άδεια για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Ωστόσο, οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς είναι τυχεροί που θα αρχίσουν την Πέμπτη 4 Ιουνίου οι τελικοί του ΝΒΑ, καθώς πιθανότατα θα έχει προλάβει να αναρρώσει μέχρι τότε ο Τόμπσον.

inner


Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x