Ελλάδα

Πρόβλημα στον Άρη ενόψει Ολυμπιακού!

Ένας «πονοκέφαλος» με τον Άντριου Νέιμικ προέκυψε στον Άρη, λίγες μέρες πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο «Nick Galis Hall»! Εκτός και ο Γιάννης Καραθανάσης.

Με ένα απρόοπτο συνέχισε ο Άρης την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, την προσεχή Τετάρτη (6/5). Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Πρίφτης δεν είχε στη διάθεσή του τον Άντριου Νέιμικ, καθώς ο Αμερικανός σέντερ ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση.

Επίσης, απών από την προπόνηση της Κυριακής (3/5) ήταν και ο Γιάννης Καραθανάσης, λόγω ενός προβλήματος στον ώμο. Από ‘κει και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Πριν από την έναρξη του προγράμματος, οι παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης είδαν σε βίντεο παιχνίδια των «ερυθρόλευκων», ενώ μετά το τέλος της προπόνησης ανανέωσαν το ραντεβού τους στο «Nick Galis Hall» για τη Δευτέρα (4/5).

Στο μεταξύ, η «κίτρινη» ΚΑΕ ενημέρωσε μέσω ανακοίνωσής της πως η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα (4/5).

Αναλυτικά:

«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι αύριο Δευτέρα (4/5) ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη 6/5, στις 5μ.μ. στο «Nick Galis Hall» στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Basket LeagueΣΚΡΑΤΣ.

Η γενική είσοδος είναι 15 ευρώ, ενώ για τις θέσεις 2-3 GOLD η τιμή είναι 20 ευρώ. Ισχύει το παιδικό εισιτήριο των 5 ευρώ. Θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων για τις θύρες 5 και 6, με τιμή 10 ευρώ.

Οι φίλαθλοι της ομάδας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια από τα γραφεία της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. (Γρ. Λαμπράκη 2, Παλαί ντε Σπορ, τηλ. 2310 265 600) από αύριο Δευτέρα (4/5), από τις 9π.μ. ως τις 5μ.μ
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x