Ελλάδα

Προβλήματα για Μπιρτς, Παπαπέτρου-«Μπήκε» ο Λοτζέσκι

«Λαβωμένος» επέστρεψε από το Καζάν ο Ολυμπιακός, καθώς προβλήματα αντιμετωπίζουν οι Κεμ Μπιρτς και Ιωάννης Παπαπέτρου. Καλά νέα για Λοτζέσκι, ο οποίος γυμνάστηκε κανονικά.

Σαν να μην έφταναν τα πολλά προβλήματα στον Ολυμπιακό, προστέθηκαν κι άλλα!

Η «ερυθρόλευκη» αποστολή επέστρεψε «λαβωμένη» από το Καζάν (και τη μεγάλη νίκη επί της Ούνιξ), αφού τραυματίες ήρθαν στην Ελλάδα οι Ιωάννης Παπαπέτρου και Κεμ Μπιρτς.

Ο Έλληνας φόργουορντ είχε ήδη ταξιδέψει στη Ρωσία με ενοχλήσεις στη μέση, όμως η κατάστασή του επιδεινώθηκε ύστερα από χτύπημα που δέχθηκε κατά τη διάρκεια του ματς. Σε μαγνητική τομογραφία που υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε πως έχει ένα αιμάτωμα από άμεση πλήξη ιερονωτιαίων αριστερά, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός προπόνησης και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με τη Δόξα Λευκάδας να είναι αμφίβολη.

Από την άλλη, ούτε ο Καναδός φόργουορντ/σέντερ γυμνάστηκε την Παρασκευή (3/2), καθώς δέχθηκε και εκείνος ένα χτύπημα (γονατιά), που του δημιούργησε ένα αιμάτωμα από άμεση πλήξη δεξιού ορθού μηριαίου. Ωστόσο, περισσότερες πιθανότητες έχει να αγωνιστεί ο Κεμ Μπιρτς κόντρα στην ομάδα του Χάρη Μαρκόπουλου, παρά ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Πάντως, η ημέρα είχε και καλά νέα για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Ο κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδας είχε στη διάθεσή του ξανά τον Ματ Λοτζέσκι, καθώς ξεπέρασε τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε.

Τέλος, το μεσημέρι του Σαββάτου (4/2), σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού θα δώσει το «παρών» στο μνημόσυνο για τα θύματα της «Θύρας 7».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x