Ελλάδα

Προβληματισμός και… αλλαγές στην ΑΕΚ

Έντονος είναι ο προβληματισμός στις τάξεις της ΑΕΚ μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα στο Λαύριο. Ασφαλής για την ώρα ο Μανωλόπουλος, προς αντικατάσταση 1-2 ξένοι.

Η κακή εικόνα και η ήττα της ΑΕΚ στο Λαύριο σκόρπισε απογοήτευση και προβληματισμό στις τάξεις της ομάδας. Ο Μάκης Αγγελόπουλος, που παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα, ήταν έντονα δυσαρεστημένος και είχε συζήτηση με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο, ο οποίος αποδοκιμάστηκε έντονα, μαζί με τους παίκτες.

Θέμα προπονητή δεν φαίνεται να προκύπτει στην παρούσα φάση για την ΑΕΚ. Είναι σαφές, ωστόσο, πως υπάρχει προβληματισμός για την εικόνα της ομάδας που παρότι πέτυχε κάποιες σημαντικές νίκες (π.χ. με Παναθηναϊκό ή με Βενέτσια) δεν πείθει με την εικόνα της. Είναι δεδομένο πως αν η κατάσταση αυτή συνεχιστεί, τότε θα προκύψει ζήτημα προπονητή, ακόμη και πριν τον τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στις 17 Φεβρουαρίου. Για την ώρα, πάντως, είναι κρίσιμα τα ματς με την Μπαϊρόιτ την Τετάρτη στη Γερμανία για το Basketball Champions League και τον Ολυμπιακό την Κυριακή στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα.

Αυτό που φαίνεται πως είναι δεδομένο είναι πως θα υπάρξουν αλλαγές σε ξένους. Όλα δείχνουν πως πέραν του Μπάντζα Σι θα υπάρξει κι άλλος παίκτης που θα αποχωρήσει με επικρατέστερο τον Κέλσι Μπάρλοου, που δεν έχει ικανοποιήσει. Η ΑΕΚ αναζητεί ήδη κόμπο-γκαρντ και αθλητικό φόργουορντ έχοντας καθυστερήσει χαρακτηριστικά να εκμεταλλευτεί το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x