Ευρώπη

Πρόεδρος Φενέρ: «Οι τραυματισμοί επηρέασαν την ομάδα. Θα πάμε και του χρόνου στο Final Four»

Σίγουρος ότι η Φενέρμπαχτσε θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν στο Final Four της Ευρωλίγκας εμφανίστηκε ο πρόεδρός της, Αλί Κοτς, ο οποίος τόνισε πως φέτος η ομάδα επηρεάστηκε πολύ από τους τραυματισμούς.

Οι πολλοί και σημαντικοί τραυματισμοί επηρέασαν φέτος τη Φενέρμπαχτσε και γι’ αυτό η παρουσία της στο Final Four της Ευρωλίγκας δεν ήταν η προσδοκώμενη, σύμφωνα με τον πρόεδρό της, Αλί Κοτς.

Το μήνυμα του προέδρου της Φενέρ:

«Φέτος, η Φενέρμπαχτσε συμμετείχε στο πέμπτο συνεχόμενο Final Four. Πρώτα απ’ όλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή Ομπράντοβιτς και τους παίκτες μας για την προσπάθειά τους. Προκριθήκαμε στο Final Four καταρρίπτοντας διάφορα ρεκόρ στην Ευρωλίγκα και περιμέναμε να φέρουμε ξανά το τρόπαιο στη χώρα μας. Ωστόσο, η ατυχία με τους τραυματισμούς επηρέασε την ομάδα μας και δεν πήραμε αυτό περιμέναμε.

Είμαι σίγουρος πως η Φενέρ θα είναι και στο επόμενο Final Four και θα συνεχίσει να παλεύει για το τρόπαιο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Φέτος, έχουμε κατακτήσει ήδη το Κύπελλο Τουρκίας και τώρα συμμετέχουμε στους τελικούς με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x