Ευρώπη

Πρόεδρος Κουμπάν: «Ήδη έχουμε κάνει αναπροσαρμογές σε κάποια συμβόλαια»

Σε αναπροσαρμογή ορισμένων συμβολαίων έχει προχωρήσει για την επόμενη σεζόν η Λοκομοτίβ Κουμπάν, όπως δήλωσε ο πρόεδρός της, Αντρέι Βεντίστσεφ.

Ευχαριστημένος με την κατανόηση που έχουν δείξει ορισμένοι παίκτες της Λοκομοτίβ Κουμπάν και δέχθηκαν την αναπροσαρμογή στα συμβόλαια της επόμενης σεζόν, εμφανίστηκε ο «ισχυρός άνδρας» της ομάδας, Αντρέι Βεντίστσεφ.

«Ως φίλαθλος είμαι στεναχωρημένος, αλλά ως πρόεδρος ομάδας καταλαβαίνω τους λόγους της απόφασης. Είναι προφανές ότι λόγω της πανδημίας θα ήταν μεγάλο το ρίσκο να συνεχιστούν οι διοργανώσεις», δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος της «Λόκο» στην ιστοσελίδα της ομάδας για την ακύρωση της φετινής σεζόν σε VTB League και Eurocup.

Αναφορικά με τα συμβόλαια των παικτών: «Οι δύσκολοι καιροί θα περάσουν γρήγορα εφόσον όλοι αναλάβουν τις ευθύνες τους και είναι έτοιμοι να συμβιβαστούν. Θα υπάρξουν υποχωρήσεις και από τις δύο πλευρές. Ορισμένοι έχουν ήδη κάνει αναπροσαρμογές στα συμβόλαιά τους για την επόμενη σεζόν και μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουμε τα ονόματά τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x