Ευρώπη

Πρόεδρος Χίμκι: «Ψάχνουμε παίκτη για τις θέσεις “4”-“5” και κλείσαμε»

Ένας παίκτης που θα αγωνίζεται στις θέσεις «4» και «5» λείπει από τη Χίμκι, ώστε να ολοκληρωθεί το ρόστερ της, όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας, Πάβελ Αστάχοφ.

Μία ακόμη προσθήκη χρειάζεται η Χίμκι, ώστε να ολοκληρώσει τη στελέχωση του ρόστερ της για την επόμενη σεζόν, όπως δήλωσε ο Πάβελ Αστάχοφ.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα τόνισε πως αναζητείται ένας παίκτης που καλύπτει τις θέσεις «4» και «5», ενώ σε ερώτηση για ενδιαφέρον προς τον Κρις Σίνγκλετον του Παναθηναϊκού, απάντησε πως εξετάζονται όλοι οι παίκτες που είναι στην αγορά.

«Με την απόκτηση του Τζέιμς Άντερσον, το ρόστερ μας έχει ολοκληρωθεί περίπου στο 85%. Απομένει να βρούμε έναν ψηλό που θα αγωνίζεται στις θέσεις “4” και “5” και όταν αποκτήσουμε και έναν τέτοιο, τότε το ρόστερ μας θα έχει ολοκληρωθεί. Επίσης, εμείς έχουμε και τη δυνατότητα να πάρουμε και έναν όγδοο ξένο, ο οποίος θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στην Ευρωλίγκα, αλλά ακόμη το σκεφτόμαστε», ήταν τα πρώτα λόγια του Πάβελ Αστάχοφ στην ιστοσελίδα «rsport.ru».

Στη συνέχεια, ο διευθύνων σύμβουλος της Χίμκι, ερωτήθηκε για το ενδιαφέρον της ομάδας για τον Κρις Σίνγκλετον: «Επιβεβαιώνω ότι η ομάδα ενδιαφέρεται για όλους τους παίκτες που βρίσκονται στην αγορά. Δυστυχώς, είναι λίγοι. Επίσης, είναι πολύ δύσκολο να ανταγωνιστούμε τις κινεζικές ομάδες, καθώς οι προτάσεις που κάνουν στους παίκτες είναι εξωπραγματικές».

Τέλος, για την αποχώρηση του Ερλ Ρόουλαντ: «Είμαστε ευγνώμονες στον Ερλ Ρόουλαντ, καθώς ήταν από τους βασικούς συντελεστές στην επιστροφή μας στην Ευρωλίγκα. Αλλά, θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, να βελτιωθούμε, καθώς τώρα η ομάδα έχει μπροστά της νέες προκλήσεις. Ύστερα από αλλεπάλληλες συζητήσεις με τον κόουτς Μπαρτζώκα αποφασίσαμε πως θέλουμε άλλους παίκτες για συμπληρωματικούς στην περιφέρεια, παρά τις μεγάλες ικανότητες του Ρόουλαντ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x