Ευρώπη

Προσβλητικές δηλώσεις Βουγιόσεβιτς για Σχορτσανίτη

Ο προπονητής της Παρτιζάν, Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, έκανε χλευαστικά σχόλια για τη μεταγραφή του Σοφοκλή Σχορτσανίτη στον Ερυθρό Αστέρα αφήνοντας αιχμές για το βάρος του.

Ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς δεν είναι και ο πιο ήρεμος άνθρωπος του κόσμου. Ποιος ξεχνά τα φετινά του καμώματα, όταν είχε επεισόδια με αντιπάλους και παίκτες του. Αυτή τη φορά ο προπονητής της Παρτιζάν περιέλαβε τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη με χλευαστικά σχόλια για το βάρος του νέου σέντερ του Ερυθρού Αστέρα.

«Απορώ πραγματικά, όχι απλά για τα χρήματα που θα πάρει από το συμβόλαιό του ο Σχορτσανίτης. Το λογικό ερώτημα για εμένα, είναι αν έχει υπολογίσει στον προϋπολογισμό του ο Ερυθρός Αστέρας τα γεύματα που χρειάζεται! Είναι ένας παίκτης πάνω από 150 κιλά, τρώει πολύ. Δεν μιλάμε για τρία γεύματα την ημέρα, αλλά για περισσότερα. Υπολογίστε και τα σνακ και τα μπόνους γεύματα, σε περίπτωση καλών αποτελεσμάτων. Πραγματικά, η διατροφή του Σχορτσανίτη είναι ένα σοβαρό πρόβλημα, ακόμα και για πλούσιους συλλόγους», είπε με μεγάλη δόση ειρωνείας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x