Ελλάδα

Ήρθε ο Μακλίν: «Η καλύτερη κατάσταση που θα μπορούσα να βρίσκομαι στον Ολυμπιακό» (pics/video)

Στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού προσγειώθηκε ο Τζαμέλ Μακλίν, που θα αποτελέσει τον νέο σέντερ των «ερυθρολεύκων» αντικαθιστώντας τον Κεμ Μπιρτς.

Στην Αθήνα προκειμένου να ενταχθεί στο ρόστερ του Ολυμπιακού προσγειώθηκε ο Τζαμέλ Μακλίν, έστω και μικρή καθυστέρηση λόγω των πτήσεων.

Παρά το υπερατλαντικό ταξίδι, ο Μακλίν παρουσιάστηκε ευδιάθετος και μάλιστα δεν αρνήθηκε να πραγματοποιήσει και δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου που βρέθηκαν στο «Ελ. Βενιζέλος».

«Δεν ξέρω τι συνέβη με αυτή τον Μπιρτς, όμως με διάλεξε ο Ολυμπιακός και αυτά είναι καλά νέα για μένα. Κάθε απόφαση είναι δύσκολη, αλλά αυτή είναι η καλύτερη κατάσταση που θα μπορούσα να βρίσκομαι. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλό σύστημα, πολύ καλή ατμόσφαιρα, πολύ καλή ομάδα. Μίλησα τηλεφωνικά με τον προπονητή, για τριάντα λεπτά και μιλήσαμε για τον ρόλο μου στην ομάδα. Είμαι έτοιμος να δουλέψω και να εμπιστευτώ το σύστημα του Ολυμπιακού.

inner

Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι πολύ έξυπνος, φαινόταν και στα παιχνίδια της Euroleague αυτό. Ξέρουν και καταλαβαίνουν τι συνέβη τα προηγούμενα χρόνια και πάντα λέω ότι πρέπει να κάνω αυτό που μπορώ. Δεν μου αρέσει να θέτω προσδοκίες. Ο οργανισμός με εμπιστεύτηκε αυτό που μπορώ να κάνω και έτσι θέλω να βγω και να συνεχίσω να παίζω όπως και πριν».

Για την προοπτική συνεργασίας του με τον Σπανούλη είπε: «Ήμασταν αντίπαλοι για χρόνια. Θα είναι ωραίο να παίξω μαζί του. Έχει κερδίσει τόσα παιχνίδια και τόσους τίτλους. Θα είναι ωραίο να είμαστε συμπαίκτες»



inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x