Ελλάδα

Πρόστιμα σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ηρακλή

Με πρόστιμα τιμωρήθηκαν οι ΚΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ηρακλής για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στα ματς της 4ης αγωνιστικής της Α1.

Αρκετή… δουλειά είχε ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ.

Συγκεκριμένα, οι ΚΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ηρακλής τιμωρήθηκαν με πρόστιμα για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στις αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστικής της Α1.

Για το ματς με το Περιστέρι στο ΟΑΚΑ, η Ένωση θα πληρώσει πρόστιμο ύψους 1.000 ευρώ, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να τιμωρείται με 1.400 ευρώ και μία έγγραφη επίπληξη για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Πυλαία, ενώ ο «Γηραιός» θα πληρώσει συνολικά 1.500 ευρώ για τα όσα έκαναν οι φίλοι του στον αγώνα με τη Λάρισα.

Τέλος, η ΚΑΕ Πανιώνιος απαλλάχθηκε για το υβριστικό σύνθημα που ακούστηκε κατά τη διάρκεια του ματς με το Ρέθυμνο.

Οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή:

«Επιβάλλεται στην ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ - ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ-ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014) για τη ρίψη ομάδας αντικειμένων μέσα στον αγωνιστικό χώρο (ρίψη δύο πλαστικών μπουκαλιών νερού) χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000,00€) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1971 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ KAE) που διεξήχθη στις 19-10-2019.

Επιβάλλεται στην ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΙΤΩΝ 2004 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ) για υβριστικό σύνθημα εκτεταμένης έντασης κατά φυσικού προσώπου ποινή έγγραφης επίπληξης και χρηματικό πρόστιμο χιλίων τετρακοσίων (1.400,00) ΕΥΡΩ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΟΠΑΠ) που διεξήχθη στις 19-10-2019.

Επιβάλλεται στην ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ HΡΑΚΛΗΣ 2017):

α) υβριστικά συνθήματα με αποδέκτες μη φυσικά πρόσωπα ή τα οποία δεν συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων χρηματικό πρόστιμο πεντακοσίων (500,00€) ευρώ και
β) για επεισόδια εντός γηπέδου αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (ρίψη αντικειμένων στις κερκίδες) χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000,00) ΕΥΡΩ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της Γ.Σ. ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΡΜΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ) που διεξήχθη στις 19-10-2019.

Απαλλάσσεται την ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ - Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΑΕ) για υβριστικό σύνθημα το οποίο δεν είχε αποδέκτη φυσικό πρόσωπο και δεν συνιστούσε προσβολή εθνικού συμβόλου, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ KAE (δ.τ. ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΑΕ), που διεξήχθη στις 19-10-2019
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x