Ελλάδα

«Πρόταση από Ολυμπιακό και Φενέρ έχει ο Ντιό»!

Σπουδαία μεταγραφή προσπαθεί να κλείσει ο Ολυμπιακός! Σύμφωνα με την ''Provincias'', τόσο οι Πειραιώτες όσο και η Φενέρ έχουν κάνει πρόταση στον πρωταθλητή Ισπανίας με τη Βαλένθια, Αντουάν Ντιό!

«Μάχη» ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φενέρ αποκαλύπτει η ισπανική ''Provincias'' για τα… χέρια του Αντουάν Ντιό!

Σύμφωνα με το ισπανικό Μέσο, τόσο οι «ερυθρόλευκοι» όσο και οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν κάνει πρόταση(!) στον 28χρονο γκαρντ της Βαλένθια, ενώ την περίπτωσή του -γράφουν οι Ισπανοί- εξετάζει και η Εφές.

Όπως τονίζουν, μάλιστα, οι «κρούσεις» Πειραιωτών και Τούρκων είναι ο λόγος που ο Ντιό δεν έχει απαντήσει ακόμη στην πρόταση ανανέωσης της πρωταθλήτριας Ισπανίας, η οποία θέλει όσο τίποτα να διατηρήσει στο ρόστερ της τον Γάλλο διεθνή, καθώς είχε τεράστια συμβολή στην κατάκτηση του πρώτου τίτλου των «νυχτερίδων» -αλλά και στη συμμετοχή τους στους τελικούς Κυπέλλου και Eurocup, σε μία ονειρεμένη χρονιά.

Θυμίζουμε, η Βαλένθια άλλαξε προπονητή, με τον Τσους Βιντορέτα να αντικαθιστά τον Πέδρο Μαρτίνεθ, και κράτησε τους Σαν Εμετέριο, Βίβες, Μαρτίνεθ και πλέον, θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο και του Ντιό. Ωστόσο, η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι, ειδικά τώρα, που στο… κόλπο -ξαναλέμε, όπως γράφει η ''Provincias''- μπήκαν Ολυμπιακός και Φενέρ. Μάλιστα, στο σχετικό δημοσίευμα τονίζεται πως πολλά θα εξαρτηθούν από το τι θα γίνει με τον Άαρον Τζάκσον.

Ο Ντιό, φέτος, είχε 8,7 πόντους, 1,6 ριμπάουντ, 4,4 ασίστ και 1,6 κλεψίματα σε 14 συμμετοχές στο Eurocup.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x