Ελλάδα

Προτάθηκε ο Νέιτ Ρόμπινσον, αλλά προέχει ο σέντερ στην ΑΕΚ (video)

Ο άλλοτε ΝΒΑερ, Νέιτ Ρόμπινσον, προτάθηκε στην ΑΕΚ, ωστόσο προτεραιότητα είναι η ενίσχυση με ψηλό.

Η ΑΕΚ έχει ανοιχτά τα μάτια της στην αγορά για γκαρντ (όχι για αντικατάσταση του Μάικ Ντίξον) και της προτάθηκε ο Νέιτ Ρόμπινσον, όπως αναφέρει η «Ώρα των Σπορ». Η περίπτωσή του εξετάζεται και… τίποτα περισσότερο για την ώρα.

Ο 32χρονος άσος έκανε πολύ καλή καριέρα από το 2005 μέχρι το 2015 στο ΝΒΑ και κέρδισε τρεις φορές το διαγωνισμό καρφωμάτων αν και το ύψος του δεν ξεπερνά το 1,75μ. Συνολικά σε 650 ματς έχει 11 πόντους, 3 ασίστ και 2,3 ριμπάουντ σε 22,5 λεπτά ανά αγώνα με Νικς, Σέλτικς, Θάντερ, Γουόριορς, Μπουλς, Νάγκετς, Κλίπερς και Πέλικανς. Πέρσι έπαιξε στη Χάποελ Τελ Αβίβ στο φινάλε της περιόδου και σε 14 αγώνες είχε 16,2 πόντους, 1,6 ριμπάουντ, 2,9 ασίστ και 1,8 κλεψίματα ανά αγώνα.

Για την ΑΕΚ προέχει η απόκτηση του σέντερ, με το θέμα του Ίαν Βουγιούκα να «κολλάει» στη λύση του συμβολαίου του με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν. Ο 31χρονος σέντερ έχει υπογράψει για πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ στη ρωσική ομάδα και για να το λύσει θα πρέπει να αποζημιωθεί. Έτσι παρότι έχει συμφωνήσει με την «Ένωση» που του έχει κάνει πολύ καλή πρόταση αναγκάζεται να περιμένει, κάτι που δεν έχει πολυτέλεια να κάνει η «Ένωση». Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης παραμένει στα υπόψη παρά τις αμφιβολίες για την αγωνιστική του κατάσταση, ενώ πάντα πιθανή είναι η αντικατάσταση του Ράνταλ Φόλκερ για να αποκτηθεί ξένος ψηλός.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x